Life

Exclusiv. Acasă la Stere Halep, cu o zi înainte de nunta Simonei Halep cu Toni Iuruc: “Am emoții uriașe”

Stere Halep a stat de vorbă cu reporterii FANATIK, oferind în exclusivitate declarații despre nunta fiice sale, Simona Halep, cu Toni Iuruc.
14.09.2021 | 11:22
Exclusiv Acasa la Stere Halep cu o zi inainte de nunta Simonei Halep cu Toni Iuruc Am emotii uriase
Stere Halep a vorbit despre nunta fiicei sale, Simona Halep, cu Toni Iuruc. Sursa foto: Fanatik
ADVERTISEMENT

Stere Halep a recunoscut că, acum, este dominat de emoții, așa cum are orice părinte, orice tată, în momentul în care se căsătorește fiica lui.

Stere Halep, emoționat cu câteva ore înainte de nunta Simonei Halep cu Toni Iuruc

Dimineața zilei de dinainte nunții Simonei Halep este una în care tatăl vedetei tenisului mondial, Stere, pare să se ocupe de ultimele amănunte organizatorice.

ADVERTISEMENT

Stere Halep ieșise din casă să inspecteze curățenia curții din fața vilei impunătoare în care locuiește alături de Tania, mama Simonei, fiind atent să nu fie nici o frunză în plus pe jos.

Mulțumit, s-a îndreptat spre bolizii de lux care se odihneau în fața imobilului și care străluceau frumos în bătaia soarelui. Iar după ce a șters un fir de praf, mai mult imaginar, de pe mașină, Stere Halep a vorbit, în exclusivitate pentru FANATIK, despre nunta de mâine, 15 septembrie 2021, a fiicei sale, Simona Halep.

ADVERTISEMENT
Stere Halep
Stere Halep, surprins acasă cu câteva ore înainte de nunta Simonei Halep. Sursă foto: Fanatik

”Da, am emoții uriașe. Normal să am, e nunta copilului, nu ar putea fi altfel. E fata mea, vă dați seama, se căsătorește…”, ne-a spus, zâmbitor, dar vizibil emoționat de apropierea momentului în care Simona Halep va spune marele ”DA”.

Stere Halep, dezvăluiri despre nunta Simonei Halep

Stere Halep a vorbit și despre evenimentul care va avea loc peste 24 de ore, pe 15 septembrie 2021, atunci când Simna Halep și Toni Iuruc se vor cununa civil.

ADVERTISEMENT

”Nu va fi o nuntă, propriu zis, este doar cununia civilă. Da, normal că va fi petrecere, vor fi alături de noi rudele, apropiații”, ne-a mai spus Stere Halep.

Și, a precizat el, a fost și încântat de alegerea nașilor făcută de Simona Halep și de Toni Iuruc. ”I-am cunoscut, cum să nu îi cunosc. Domnul Caramihai este un om… Extraordinar. Vor fi alături de noi, mâine, evident”, a mai spus Stere Halep pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

Cu toate acestea, au apărut informații că Toni Mihale, prieten bun de-al lui Toni Iuruc, ar putea fi naș al cuplului, chiar dacă, în principiu, la cununia civilă este doar martor. Rămâne de văzut, anul viitor, dacă Simona Halep și Toni Iuruc vor avea mai multe perechi de nași.

Simona Halep se căsătorește cu Toni Iuruc, miercuri, 15 septembrie

După câțiva ani de relație și o logodnă discretă făcută la începutul acestei veri, Simona Halep și Toni Iuruc au decis să facă primul pas spre întemeierea unei familii: cununia civilă.

Astfel pe 15 septembrie 2021, Simona Halep și Toni Iuruc se vor prezenta în fața ofițerului stării civile pentru a  semna actele care îi vor transforma în doamna și domnul Iuruc, jucătoarea de tenis păstrându-și, totuși, și numele de fată.

Apoi, însoțiți de prieteni și de rude, Simona Halep și Toni Iuruc, deveniți soț și soție, vor merge la petrecerea care va avea loc la malul mării, într-unul dintre cele mai luxoase cluburi din Mamaia, deținut chiar de nașul cuplului, Dani Caramihai.

ADVERTISEMENT