Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Exclusiv. “Acolo s-a îngropat”. Cristi Borcea, atac fără menajamente pentru situația lui Dinamo: “Șarlatanii supremi”. Video

Cristi Borcea consideră că managementul dezastruos al lui Pablo Cortacero momentul în care Dinamo a fost îngropat şi se teme de datoriile care vin din urmă.
27.04.2023 | 15:20
Exclusiv Acolo sa ingropat Cristi Borcea atac fara menajamente pentru situatia lui Dinamo Sarlatanii supremi Video
Exclusiv. "Acolo s-a îngropat". Cristi Borcea, atac fără menajamente pentru situația lui Dinamo: "Șarlatanii supremi". Sursa: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Dinamo este în liga secundă şi face paşi pentru a scăpa de datoriile acumulate, în primul rând, în managementul dezastruos al lui Pablo Cortacero, omul de afaceri spaniol care nu a investit niciun euro după preluarea clubului.

“Acolo s-a îngropat”. Cristi Borcea, atac fără menajamente pentru situația lui Dinamo

Cristi Borcea îi numeşte pe spanioli drept “şarlatani supremi” şi a declarat la FANATIK SUPERLIGA că se teme în continuare că Dinamo este în pericol din cauza datoriilor care vin din urmă:

ADVERTISEMENT

“Acolo s-a îngropat Dinamo (n.r. la afacerea Cortacero). Pentru că o să vină din urmă datorii pentru jucători. Şi nu e vorba de sute de mii, ci de milioane. Eu cred că datoriile sunt mult mai mari. 

Gândiţi-vă ce înseamnă la Dinamo, au fost 30 de jucători. Cum a fost posibil trebuie să spună… În primul rând au greşit cei din DDB că au renunţat la Bălănescu, care era printre cei mai buni conducători din România şi au putut să creadă în cineva care vine cu 500.000 de euro şi aduce jucători. 

ADVERTISEMENT

N-aţi auzit că mă asociau pe mine, că în spatele lor e Borcea. Păi pot să fiu eu în spatele cuiva? Eu am fost mereu în faţă. Cosmin era ferm convins şi avea mare încredere în spaniolii ăştia. Nu poţi să pui un club să plătească asemenea salarii.

Şarlatanii supremi sunt spaniolii ăştia care au venit”

Să îl îndatorezi, să îl… Eu nu ştiu cum îşi va reveni. Este foarte greu. În momentul în care eşti continuatoarea palmaresului, automat tot ce îţi vine de la TAS, vine şi trebuie să plăteşti. Vor câştiga toţi. 

ADVERTISEMENT

Eu am păţit-o la un nivel mult mai mic, dar dacă nu venea Cornel Dinu şi nu erau oameni ca ministrul Tărăcilă şi Cico Dumitrescu, Dinamo se desfiinţa. Echipa era pe locul 14, de pe vremea lui Ianul până în 1998 ne-au venit încă datorii.

Tararache, Petre, Hîldan, Cezar Dinu erau amanetaţi la un club. Luase bani împrumut Ianul. A luat de la FC Brugge, din Belgia. Trei ani de zile am plătit datorii. De la UEFA, de la cluburi, datorii făcute de Ianul. 

ADVERTISEMENT

Uitându-mă şi trăind în 1995-1998 şi văzând din presă, a fost o catastrofă pentru Dinamo. Şarlatanii supremi sunt spaniolii ăştia care au venit, s-au dat mari investitori şi cu 500.000 de euro… Până la urmă, am văzut că noii acţionari au plătit.

“Dinamo va deveni cea mai puternică din România în momentul în care va fi gata stadionul”

Cea mai mare problemă este ce vine din urmă, nu datoriile de acum. Eu aşa spun, dar nu vreau să mă pronunţ pentru că nu am contabilitatea. Eu cred că s-a făcut auditul şi acţionarii de acum ştiu în momentul de faţă.

Din ce am auzit, au capacitatea să susţină. Dinamo va deveni cea mai puternică din România în momentul în care va fi gata stadionul. Sunt foarte mulţi dinamovişti cu bani”, a spus Cristi Borcea la FANATIK SUPERLIGA.

VEZI VIDEO: 

FANATIK SUPERLIGA este live de la 10:30 în fiecare zi de luni până vineri, și poate fi urmărită pe site-ul FANATIK, dar și pe canalul de YouTube FANATIK, de la pagina de Facebook FANATIK la contul FANATIK de pe Tik-Tok. Și nu uitați pagina de Facebook Horia Ivanovici Oficial!

ADVERTISEMENT