Sport

Exclusiv. Adevărul despre infidelitatea Elenei Marin de la Survivor România 2021. Logodnicul ei răspunde acuzațiilor

08.02.2021 | 16:28
Exclusiv Adevarul despre infidelitatea Elenei Marin de la Survivor Romania 2021 Logodnicul ei raspunde acuzatiilor
Elena Marin și Andrei Panaite formează în continuare un cuplu. Sursa foto: Fanatik
ADVERTISEMENT

Logodnicul Elenei Marin de la Survivor România reacționează, după ce dansatoarea a fost acuzată că îi face ochi dulci lui Cosmin Stanciu, un alt concurent în realiy-show-ul de la Kanal D.  

Lupta pentru marele trofeul Survivor România 2021 și condițiile vitrege din junglă pe care trebuie să le îndure generează conflicte majore între concurenți. Recent, Zanni a acuzat-o pe Elena Marin că are o relație amoroasă cu Cosmin Stanciu, de care s-ar fi apropiat destul de mult în Republica Dominicană, tocmai pentru că relația cu logodnicul ei scârțâie.

ADVERTISEMENT

Elena Marin de la Survivor România 2021 s-a despărțit de logodnic înainte să plece în Republic Dominicană?

Protejatul lui Alex Velea susține că dansatoarea Andreei Bălan își dorește o familie, iar logodnicul ei nu ar fi fost pregătit să se așeze la casa lui și i-a spus că nu o să o aștepte acasă, dacă acceptă să participe la Survivor România 2021.   FANATIK.RO  a aflat direct de la Andrei P., logodnicul Elenei Marin, ce se ascunde în spatele acuzațiilor aduse dansatoarei și care este, de fapt, adevărul despre relația lor.

Elena Marin și Cosmin Stanciu de la Survivor România 2021, împreună?

“Adevărul e că am avut un moment mai puțin bun, înainte de plecarea ei, dar am remediat situația, pentru că ne iubim și pentru că ne dorim să fim împreună toată viața. Mi-a fost imposibil să adopt o poziție clară față de plecarea ei, pentru că îmi susțin viitoarea soție în carieră, dar partea sentimentală contează mult mai mult la noi.

ADVERTISEMENT

Dacă eram acolo, nu știu cum aș fi reacționat. E foarte complicat. Sincer, gândesc că duritatea show-ului este imposibil de imaginat din canapea. Chiar cred că nu ne putem imagina cât de greu este pe insulă. De aceea sper ca gândul și încurajările mele să ajungă la ea. Îmi doresc să câștige și să demonstreze că binele învinge întotdeauna răul”, a spus Andrei P., logodnicul Elenei Marin, pentru FANATIK.RO.

Elena Marin, la Survivor România 2021
Elena Marin, acuzată de infidelitate la Survivor România 2021. Sursă foto: Instagram Elena Marin

Logodnicul Elenei Marin de la Survivor  2021 vorbește despre infidelitate

Logodnicul Elenei Marin susține că nu se îndoiește de fidelitatea concurentei de la Survivor România 2021 și o așteaptă acasă, cu marele trofeu. Andrei P. mărturisește că, dacă ar putea, ar pleca în Republica Dominicană pentru a-i fi alături, fără să stea pe gânduri.

ADVERTISEMENT

“Lucrurile sunt foarte simple pentru mine: am încredere în Elena și nu mă îndoiesc nicio clipă de ea. O cunosc bine și știu că, în lumea ei ideală, oamenii sunt curați și fără răutăți. De aceea suferă foarte tare atunci când se confruntă cu diferite răutăți. Pentru mine n-a contat ce a zis Zanni, pentru mine a contat doar cât a plâns ea. A fost foarte greu s-o văd așa, fără să pot face ceva. Neputința de a o proteja m-a deranjat cel mai mult”, a adăugat logodnicul Elenei Marin, pentru FANATIK.RO.

Zanni de la Survivor România 2021 o acuză de infidelitate pe Elena Marin

Cântărețul Zanni nu crede în relația pe care colega sa din echipa Faimoșilor susține că o are în România. Cântărețul a acuzat-o pe Elena Marin că îi face avansuri lui Cosmin Stanciu și a spus, în fața camerelor de filmat, că dansatoarea a fost părăsită de logodnicul ei, chiar înainte să accepte provocarea Survivor 2021.

ADVERTISEMENT

“Vrei să îți cauți bărbat în emisiunea asta? Ce vrei? De aia îi faci propuneri lui Cosmin când ajunge acasă dacă nu îl așteaptă Laura? (…) Despre ce relație vorbești, Elena? Zi pe față că nu te așteaptă acasă, că ți-a spus pa, nu mai ești cu el, că îți dorești o familie. Spune că nu mai vrea ăla să te aștepte și că vrei o familie cu orice preț”, i-a spus Zanni colegei sale de , Elena Marin.

 

 

 

ADVERTISEMENT