Life

Exclusiv. Adevărul despre negocierile Andreei Mantea cu Antena 1: “Își suna șefii de la Kanal D și îi implora, le spunea că nu mai poate”

01.03.2021 | 16:19
Exclusiv Adevarul despre negocierile Andreei Mantea cu Antena 1 Isi suna sefii de la Kanal D si ii implora le spunea ca nu mai poate
Andreea Mantea a refuzat mai multe propuneri de a reveni cu o emisiune zilnică pe micul ecran. Sursă foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Andreea Mantea dă Kanal D pe Antena 1 – scriu astăzi mai multe publicații din online care susțin că prezentatoarea TV ar fi în negocieri pentru noul sezon al show-ului matrimonial Mireasă, prezentat de Simona Gherghe. FANATIK.RO a aflat adevărul despre așa zisa despărțire a Andreei Mantea de postul de televiziune Kanal D.

Andreea Mantea a devenit, în câțiva ani, una dintre prezentatoarele TV pe care se bat cele mai mari trusturi media din țară. Are lipici la telespectatori, nu se dă în lături când vine vorba de muncă, iar proiectele pe care le-a derulat, de-a lungul timpului, la Kanal D sau la Antena 1, au fost fruntașe în topul audienței.

ADVERTISEMENT

După ce ani de zile a muncit la foc continuu la cârmele emisiunilor “Wowbiz”,  “Nuntă cu surprize”, “Puterea dragostei” sau “Se strigă darul”, vedeta poate fi urmărită, în prezent, o singură zi pe săptămână, la Kanal D, în reality-show-ul “Trăiri alături de Andreea Mantea”, în care este partenera de giumbuslucuri a fiul ei, David.

Unele voci s-au grăbit să spună că acesta este motivul pentru care Andreea Mantea vrea să plece din casa turcilor de la Kanal D și s-ar afla deja în negocieri pentru preluarea noului sezon al emisiunii Mireasă, de la Antena 1, acolo unde ar urma să apară zilnic pe micul ecran.

ADVERTISEMENT

FANATIK.RO a aflat, însă, adevărul despre ceea ce se anunța a fi mutarea anului în televiziune.

“Nu este adevărat că vrea să plece de la Kanal D! Este mai fericită ca niciodată acolo. Nici vorbă să fie nemulțumită că a venit din Turcia, unde filma Puterea Dragostei, în România. Andreea s-a chinuit să plece din Turcia. Își suna șefii, îi implora și le spunea că nu mai poate sta departe de țară, pentru că vrea să își crească băiatul pe tărâm românesc. Se bucură enorm de emisiunea pe care o are acum, mai cu seamă că este făcută de casa ei de producție. 

Și-a dorit mult casa ei de producție și, în viitor, chiar își dorește o pauză, nu s-ar mai întoarce pentru nimic în lume la o emisiune zilnică. Are nevoie de timp pentru ea și pentru copil, iar o emisiune săptămânală îi este de ajuns.”, au declarat surse din anturajul Andreei Mantea, pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

Ce ar motiva-o pe Andreea Mantea să accepte un nou proiect zilnic în televiziune? Ei bine, nimic! Da, ați citit bine! Conform surselor noastre, prezentatoarea TV și-a propus ca în următorii ani să nu mai rateze momente importante din viața ei și a băiețelului său, David, care urmează să împlinească 6 ani.

“Acum are timp pentru diverse lucruri, și-a revăzut prietenii cu care nu se mai întâlnise de ani buni. Ani de zile, după ce se termina emisiunea Wowbiz, vinerea, în miez de noapte, se urca în mașină și pleca prin țară pe unde avea nunți de filmat. Acum nu mai poate. A tras linie și simte că îi lipsește ceva. Nici banii nu mai contează pentru ea. Câți bani să facă? Cel mai mult contează timpul pentru ea și pentru copilul ei.

ADVERTISEMENT

A refuzat mai multe propuneri pentru emisiuni zilnice și are de gând să refuze în continuare, pentru că această perioadă profesională o împlinește acum”, au adăugat surse din apropierea Andreei Mantea, exclusiv pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT