Life

Exclusiv. Adevărul despre relația Elenei Marin de la Survivor România 2021. Familia spune tot despre logodnicul ei

16.02.2021 | 13:03
Exclusiv Adevarul despre relatia Elenei Marin de la Survivor Romania 2021 Familia spune tot despre logodnicul ei
Elena Marin, la Survivor România. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Dansatoarea Elena Marin a plecat în Republica Dominicană, dornică să câștige trofeul Survivor România 2021, dar provocarea a venit la pachet cu multe momente grele, încă dinainte să se urce în avion.

FANATIK.RO a aflat, așa cum a anunțat aici, că relația cu logodnicul ei, Andrei, nu trecea prin cea mai bună perioadă, însă, cei doi, au reușit să lămurească lucrurile, iar concurenta din echipa Faimoșilor se bazează acum pe susținerea celui care urmează să-i devină soț. Mai mult, chiar de Valentine’s Day, Elena Marin a primit un mesaj emoționant din partea partenerului care a asigurat-o că este alături de ea și o așteaptă acasă, în ciuda tuturor speculațiilor apărute, de când a acceptat provocarea Survivor 2021.

ADVERTISEMENT

Elena Marin, în lacrimi la Survivor România, după ce a citit mesajul trimis de logodnic

“Viitoarea mea soție, sunt trup și suflet lângă tine, te susțin și te admir. Nu am niciun dubiu că vei lupta până la capăt pentru că știu cât ești de puternică. Să știi că nu există limite, iubirea mea, cu un suflet curat cum ai tu poți depăși orice. Să mai știi că nu ești singură, sunt mereu cu ține, așezat pe degetul tău. Eu și Magic te așteptăm acasă. Mi-e dor de tine, femeia mea. Te iubesc enorm și îți trimit forță. Trebuie neapărat să te rog ceva, uită-te la cameră și zâmbește, ești cea mai frumoasă”, este mesajul transmis de logodnicul Elenei Marin, care a făcut-o pe dansatoare să izbucnească în hohote de plâns.

Elena Marin, în lacrimi
Elena Marin, în lacrimi, după ce a citit mesajul de la logodnicul ei. Sursă foto: Captura Kanal D

Familia Elenei Marin, de la Survivor România 2021, așteaptă nunta

Gurile rele spun, însă, că cei doi ar fi avut o ceartă puternică înainte de plecarea Elenei Marin în Republica Dominicană și ea nu ar fi trecut peste moment. Adevărul despre relația lor ar sta sub semnul întrebării, conform surselor FANATIK.RO, însă, de-a lungul timpului, Andrei a negat că nu ar mai forma un cuplu, iar atitudinea Elenei în momentul în care citește mesajul primit de la cel care i-a oferit inelul de logodnă arată cât de mult îi simte lipsa. De altfel, și familia Elenei Marin consideră deja că Andrei este parte din familie și abia așteaptă nunta celor doi.

ADVERTISEMENT

“Au avut anumite discuții, dar s-au reglat în timp. Sora mea a plecat știind că o așteaptă, știind că este totul în regulă. De asta a fost așa de fericită când a primit mesajul, pentru că avea nevoie să știe ce se întâmplă cu noi, cu el. Noi ținem contact cu Andrei în fiecare zi, o așteptăm, cu drag, toți acasă. Ne-am întâlnit duminică, am ieșit împreună cu soțul meu, cu copilul și cu Andrei,  ne-am consolat față în față. Ne dorim să ajungă de acolo fericită, să îi vedem la casa lor, asta e tot ce ne interesează”, a declarat Georgiana, sora Elenei Marin, exclusiv pentru FANATIK.

Elena Marin și iubitul ei, Andrei
Elena Marin și iubitul ei, Andrei. Sursă foto: Fanatik

“Adevărul e că am avut un moment mai puțin bun, înainte de plecarea ei, dar am remediat situația, pentru că ne iubim și pentru că ne dorim să fim împreună toată viața. Mi-a fost imposibil să adopt o poziție clară față de plecarea ei, pentru că îmi susțin viitoarea soție în carieră, dar partea sentimentală contează mult mai mult la noi.

ADVERTISEMENT

Dacă eram acolo, nu știu cum aș fi reacționat. E foarte complicat. Sincer, gândesc că duritatea show-ului este imposibil de imaginat din canapea. Chiar cred că nu ne putem imagina cât de greu este pe insulă. De aceea sper ca gândul și încurajările mele să ajungă la ea. Îmi doresc să câștige și să demonstreze că binele învinge întotdeauna răul”, spunea și Andrei P., logodnicul Elenei Marin, pentru FANATIK.RO.

Elena Marin, ceartă cu Alexandra Stan și Zanni la Survivor România 2021

De când a intrat în competiție, Elena Marin a fost implicată în mai multe discuții aprinse cu colegii din echipa Faimoșilor. Dacă Zanni a acuzat-o că îi face avansuri lui Cosmin Stanciu și minte în ceea ce privește relația cu logodnicul ei, Alexandra Stan a ajuns la cuțite cu dansatoarea din cauza mâncării.

ADVERTISEMENT