EXCLUSIV. Adio, Rapid! “Am trimis aseară hîrtia la LPF! I-am anunţat”

Iuliana Spirache   
in Stiri sportive
23/07/2016, 00:02
EXCLUSIV. Adio, Rapid! “Am trimis aseară hîrtia la LPF! I-am anunţat” GALERIE FOTO

Haosul cu privire la înscrierea Rapidului în Liga 1 a stîrnit decizii controversate. Astfel, dacă joi la prînz, Aurel Brihac, lichidatorul FC Rapid, a anunţat LPF că nu poate înscrie echipa în Liga 1, atîta timp cît este în faliment, după amiază o nouă adresă a schimbat modificarea, iar LPF a trimis cazul la Comisia de Dsiciplină – DETALII AICI

FANATIK.RO a luat legătura cu Aurel Brihac, iar lichidatorul juridic al Rapidului a făcut, ÎN EXCLUSIVITATE, anunţul final cu privire la starea clubului:

“A doua adresă primită de LPF joi seară nu a fost trimisă de mine. Reprezintă doar o corespondenţă între mine, ca lichidator şi Azuga Waters, creditor al FC Rapid. Eu nu am împuternicit pe nimeni să mă reprezinte în numele Rapidului sau să întocmească acte în numele meu şi al Rapidului. Fiecare face ce vrea şi răspunde pentru ceea ce face.”

“Chiar vineri am transmis o nouă adresă la LPF prin care îi anunţam că nu-mi aparţine acea adresă, că nu reprezintă o solicitare a mea! Le-am reamintit faptul că eu, ca şi lichidator judiciar al Rapidului, unic reprezentant legal al societăţii aflate în faliment, nu pot, prin prisma legii insolvenţei, să angajez noi cheltuieli pentru club, să organizez meciuri, să închei contracte cu jandarmeria, pompierii, salvarea sau jucătorii. Acum, dacă ei vor să înscrie Rapid în Liga 1 chiar şi aşa, e decizia lor. Eu însă nu pot să încalc legea orice ar fi! Nu fac decît ceea ce îmi permite legea pentru o societate aflată în faliment!”, a declarat Brihac pentru FANATIK.RO

Astfel, prin prisma noii adrese, situaţia Rapidului este pecetluită, iar ACS Poli Timişoara va juca în Liga 1!

Ştirea MOMENTULUI

Manchester City – Huddersfield 5-1! Hattrick realizat de Aguero

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×