Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Exclusiv. Adio salarii de 40.000 de euro pe lună la CFR! Șefii de la Cluj au anunțat care este contractul maxim la echipa campioană. Video

A pus era salariilor uriașe în Gruia. Președintele Cristi Balaj a dezvăluit în exclusivitate la Fanatik Superliga care este media salariilor la CFR Cluj.
07.03.2023 | 12:44
Exclusiv Adio salarii de 40000 de euro pe luna la CFR Sefii de la Cluj au anuntat care este contractul maxim la echipa campioana Video
Exclusiv. Adio salarii de 40.000 de euro pe lună la CFR! Șefii de la Cluj au anunțat care este contractul maxim la echipa campioană. FOTO: Fanatik
ADVERTISEMENT

Cristi Balaj a intervenit telefonic în cea mai recentă ediție de FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI după ultimul meci al etapei a 29-a, Sepsi – CFR Cluj, scor 2-2. Președintele campioanei a dezvăluit în exclusivitate ce salarii sunt acum în Gruia.

Ce salarii sunt la CFR Cluj după ce UEFA a sancționat-o pe campioana României

UEFA a sancționat-o în această lună pe CFR Cluj pentru întârzierea plăților și riscă excluderea din cupele europene. Campioana en-titre a primit o amendă uriașă în valoare de 250 de mii de euro și nu este dispusă să mai riște.

ADVERTISEMENT

Astfel, ardelenii au fost forțați să micșoreze salariile jucătorilor. Cândva, unii fotbaliști din Gruia erau plătiți chiar și cu aproximativ 40 de mii de euro. În iarna lui 2021, FANATIK dezvăluia în exclusivitate salariul astronomic al lui Runar Mar Sigurjonsson.

„Nu mai există acele salarii care existau în trecut de 40 de mii de euro. Atunci când vin jucătorii, indiferent de unde vin și de numele lor, respectăm fair play-ul financiar, care ne-a fost impus și aici vorbim și de contracte limite nu putem depăși sume.

ADVERTISEMENT

(n.r. – Care e contract limită acum?) 15.500 de euro pe lună. (n.r. – Otele a intrat în această zonă?) Toți jucătorii care au venit. Respectăm fair play-ul financiar. Nu mai există acele sume astronomice. Am intrat într-o normalitate.

Noi în paralel trebuie să creștem veniturile. Nu faci un club sustenabil doar reducând cheltuielile. Nu neapărat salariile erau o problemă. Era o problemă majoră pentru că erau sume exorbitante și aici s-a muncit. Probabil ca într-un an de zile vom ajunge la o normalitate, dar trebuie să ne concentrăm pentru creșterea veniturilor.

ADVERTISEMENT

Creșeterea veniturilor o facem din creșterea de jucători, sponsori, veniturile făcute de departamentul marketing și din banii de la UEFA și bineînțeles de la spectatori”, a declarat Cristi Balaj, în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

VEZI VIDEO MAI JOS

Campioana pregătește transferuri înainte de intrarea în play-off

În cadrul aceleiași intervenții, Cristi Balaj a mai făcut un anunț important. Președintele ardelenilor a dezvăluit că echipa lui Dan Petrescu este cu ochii pe trei atacanți, iar unul din aceștia va ajunge în Gruia înainte de startul play-off-ului.

ADVERTISEMENT

„Avem trei jucători de care suntem interesați, purtăm discuții, rămâne de văzut pe cine aducem în cele din urmă pentru că soluțiile sunt puține în acest moment. Sunt soluții puține în planul ofensiv pentru că a plecat Malele.

Am rămas descoperiți și în momentul în care apar suspendări și accidentări în zona ofensivă, atunci avem probleme”, a mai spus Balaj.

Fanatik SuperLiga, emisiunea care vine cu numeroase exclusivități din fotbalul românesc, poate fi urmărită începând din această săptămână în fiecare zi de luni până vineri. Cu Horia Ivanovici, luni marți și vineri, și Ioana Cosma, miercuri și joi, ca prezentatori. Fanatik SuperLiga este LIVE pe site-ul FANATIK.RO, pe canalul de YouTube FANATIK, pagina de Facebook Horia Ivanovici Oficial, contul FANATIK de pe Tik-Tok, dar și pe contul de Twitch FANATIK.

ADVERTISEMENT
Tags: