Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Exclusiv. Adrian Mititelu îl vrea titular pe Andrea Compagno în meciurile din play-off cu FCSB. „Clauza este să plătească, nu să nu joace cu noi” Video

Adrian Mititelu poate să încaseze o sumă uriașă dacă Becali va decide să îl folosească pe Andrea Compagno în cele 2 meciuri din play-off cu FC U Craiova 1948. Săgeți la FCSB.
13.03.2023 | 18:55
Exclusiv Adrian Mititelu il vrea titular pe Andrea Compagno in meciurile din playoff cu FCSB Clauza este sa plateasca nu sa nu joace cu noi Video
100.000 de euro la fiecare meci trebuie să plătească Gigi Becali dacă vrea să îl folosească pe Andrea Compagno contra lui FC U Craiova 1948. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Adrian Mititelu a anunțat la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI că FC U Craiova 1948 are o absență importantă pentru meciul decisiv cu Sepsi Sfântu Gheorghe. Cu toate acestea, e de părere că echipa sa se va califica în play-off, unde speră ca FCSB să îl folosească pe Andrea Compagno.

Adrian Mititelu abia așteaptă ca FCSB să îl bage pe Compagno în meciurile cu FC U Craiova 1948 din play-off: „Să mai iau câte 100.000 de euro în plus!”

Patronul lui FC U Craiova 1948 îl provoacă să îl folosească pe golgheterul Andrea Compagno în meciurile directe: „De ce să nu joace domne cu noi?! Eu chiar vreau să joace! Cum adică? Eu mă aștept să joace. Cine i-a interzis să joace. Clauza e să primim bani, nu să nu joace!

ADVERTISEMENT

VIDEO MAI JOS: 

Eu de-aia l-am și dat așa, când joc cu FCSB să mai iau câte 100.000 de euro în plus! Dar să vezi că ei nu îl bagă!”, s-a amuzat Adrian Mititelu la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

Ba, mai mult, Mititelu e de părere că FCSB nici nu va putea să câștige împotriva echipei sale dacă nu îl va folosi pe atacantul italian și are o mare dorință: „Dacă dă Dumnezeu să intrăm în play-off, credeți că ne bat ei dacă nu e Compagno?! N-are nicio șansă FCSB-ul! Păi vreau să mă dorească. Nu l-am bătut niciodată și acum în play-off-ul ăsta l-aș bate!”.

ADVERTISEMENT

Adrian Mititelu, ironii la adresa lui Gigi Becali și a FCSB-ului: „Dacă nu li-l dădeam pe Compagno, acuma nu intrau în play-off!”

Adrian Mititelu e conștient de valoarea vârfului de 26 de ani și aruncă „săgeți” către FCSB, unde Compagno a devenit indispensabil: „E 100.000 de euro pe meci! Le-am dat cel mai bun atacant din România! Dacă nu li-l dădeam pe Compagno, acuma nu intrau în play-off!

Vrei să câștigi campionatul și joci împotriva lui FC U, echipă care poate să îți ascundă mingea 45 de minute. Păi ce vrei să faci, să nu dai 100.000 de euro?!”, îi aruncă omul de afaceri mănușa lui Gigi Becali.

ADVERTISEMENT

Mititelu e conștient totuși că pentru echipa sa nu ar fi o tragedie o înfrângere cu Sepsi: „Să ajungem noi acolo. Deocamdată avem un hop și nu e nicio tragedie dacă nu trecem. Mergem mai departe și până în vară trebuie să obținem noi ceva.

Sper să reușim să ajungem în Conference League. Bine, pentru participarea în cupele europene cred că am avea mai multe șanse din play-out”, a fost sincer patronul lui FC U.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali nu are de gând să îl folosească pe Andrea Compagno în meciul cu FC U Craiova 1948: „Aici nu e vorba de bani”

Gigi Becali i-a dat însă imediat replica lui Adrian Mititelu și a anunțat că Andrea Compagno nu va juca în meciurile cu FC U Craiova 1948„Aici nu e vorba de plătit bani, aici e vorba de o convenție. Am zis că nu joacă și gata. Eu nu fac așa ceva. Păi ce, sunt Borcea?!”.

Fanatik SuperLiga, emisiunea care vă ține la curent cu cele mai tari exclusivități din fotbalul românesc, poate fi urmărită în fiecare zi de luni până vineri. De la 10:30! Cu Horia Ivanovici, luni marți și vineri, și Ioana Cosma, miercuri și joi, ca prezentatori. Fanatik SuperLiga este LIVE pe site-ul FANATIK.RO, pe canalul de YouTube FANATIK, pagina de Facebook Horia Ivanovici Oficial, contul FANATIK de pe Tik-Tok, dar și pe contul de Twitch FANATIK.

ADVERTISEMENT