Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Exclusiv. Adrian Mititelu, prime pentru jucătorii Craiovei în ziua în care împlinește 55 de ani. „De ei depinde! Meci la Farul sau acasă cu Mioveni, ce vor?”. Video

Mititelu pregătește prime speciale pentru jucătorii lui FC U Craiova, care vor juca împotriva lui Sepsi cu calificarea în play-off pe masă. Astăzi, patronul împlinește 55 de ani!
15.03.2023 | 14:01
Exclusiv Adrian Mititelu prime pentru jucatorii Craiovei in ziua in care implineste 55 de ani De ei depinde Meci la Farul sau acasa cu Mioveni ce vor Video
Exclusiv. Adrian Mititelu, prime pentru jucătorii Craiovei în ziua în care împlinește 55 de ani. „De ei depinde! Meci la Farul sau acasă cu Mioveni, ce vor?” FOTO: Fanatik
ADVERTISEMENT

Miercuri, 15 martie, Adrian Mititelu împlinește 55 de ani. De ziua sa, patronul lui FC U Craiova 1948 vrea să le facă fotbaliștilor un cadou, cărora le-a promis prime speciale dacă se vor califica în play-off-ul de SuperLiga.

Adrian Mititelu, prime speciale la FC U Craiova 1948 pentru intrarea în play-off: „Banii sunt la ei”

Sepsi și FC U Craiova 1948 se pregătesc pentru cel mai important meci al sezonului. Joi, 16 martie, de la ora 21:00, cele două joacă pentru ocuparea ultimului loc de play-off. Gazdele sunt condamnate să câștige, în timp ce oltenii au și varianta egalului.

ADVERTISEMENT

Echipa lui Adrian Mititelu putea obține matematic locul 6 încă din ultima etapă a sezonului regulat. Trupa lui Nicolo Napoli a pierdut însă meciul cu Hermannstadt, scor 0-1, deși fusese ajutată de FCSB, care se impusese în fața lui Sepsi cu același scor.

Pe lângă performanța de a se număra printre cele mai tari șase echipe din SuperLiga, fotbaliștii lui FC U Craiova 1948 au o miză suplimentară în deplasarea de la Sf. Gheorghe. Adrian Mititelu le-a promis prime de obiectiv cuprinse între 5000 și 15000 de euro.

ADVERTISEMENT

„Primele nu le ofer acum. Primele sunt în contract, de când am semnat cu jucătorii. Pentru noi care vin de jos accederea în play-off e un obiectiv important și îl premiem. Numai simpla accedere o premiem.

Primele au fost prevăzute în contract și anul trecut, dar nu au putut să le obțină. Le-am zis și eu că banii sunt la ei. Depinde de ei. Nu mai depinde de mine, de nimeni, de niciun meci al altor echipe, doar de ei.

ADVERTISEMENT

Exact asta le-am zis și eu care e diferența între a merge la Constanța duminică sau a juca luni la ora 16:30 cu Mioveni. Și a juca cu CSU, cu FCSB, cu Rapid nu mai vorbesc. Să mergi să joci iar în Giulești”, a declarat Adrian Mititelu, în exclusivitate la cea mai recentă ediție de FANATIK SUPERLIGA.

VEZI VIDEO MAI JOS

„Dacă îi batem, nu se supără nimeni”

Adrian Mititelu debordează de optimism înaintea finalei pentru play-off. Patronul alb-albaștrilor este convins că are o echipă mai bună decât Laszlo Dioszegi și că, pe valoare, ar trebui să aibă câștig de cauză.

ADVERTISEMENT

„Favoriți suntem, pentru că avem echipă. Părerea mea, cum plimbăm mingea nu știu dacă o mai face altă echipă din România! Dar mai avem și alte puncte slabe în echipă. În regim tehnic de viteză, echipa are calitate mare și stă foarte bine.

Putem să îi batem. Dacă îi batem nu se supără nimeni. Dar și dacă luăm gol, trebuie să avem scenariile pregătite. Noi vom da sigur gol acolo, important e să nu luăm multe, că de dat vom da 100%. Sepsi nu e ca Hermannstadt joacă pe două linii și minge lungă.

Ei ies la joc, pentru că nu pot. Avem spații, teren bun, tehnică și execuții. Important e să nu luăm mai mult decât dăm. Vă spun o chestiune: și Sidibe are niște execuții, niște ruperi de ritm… Ar putea să facă deranj acolo în dreapta. Am putea să fim și mai periculoși pentru că Sepsi iese la joc”, a fost mesajul lui Adrian Mititelu, înainte de Sepsi – FC U Craiova 1948.

Fanatik SuperLiga, emisiunea care vă pune la dispoziție cele mai tari exclusivități din fotbalul românesc, poate fi urmărită în fiecare zi de luni până vineri, de la 10:30. Cu Horia Ivanovici, luni marți și vineri, și Ioana Cosma, miercuri și joi, ca prezentatori. Fanatik SuperLiga este LIVE pe site-ul FANATIK.RO, pe canalul de YouTube FANATIK, pagina de Facebook Horia Ivanovici Oficial, contul FANATIK de pe Tik-Tok, dar și pe contul de Twitch FANATIK.

ADVERTISEMENT