Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Exclusiv. Adrian Mititelu, război total cu Craiova lui Rotaru. Horia Ivanovici abia l-a potolit. ”Liniștiți-vă că vă plesnește o venă!” Video

Adrian Mititelu a fost de neoprit la FANATIK SUPERLIGA și a pus la zid pe toată lumea de la rivala Universitatea Craiova, inclusiv pe Mihai Rotaru.
29.05.2023 | 18:00
Exclusiv Adrian Mititelu razboi total cu Craiova lui Rotaru Horia Ivanovici abia la potolit Linistitiva ca va plesneste o vena Video
Exclusiv. Adrian Mititelu, război total cu Craiova lui Rotaru. Horia Ivanovici abia l-a potolit. Liniștiți-vă că vă plesnește o venă! Video
ADVERTISEMENT

Patronul FC U Craiova și-a început recitalul de la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI prin a glumi pe seama celelalte formații orașului care a ratat participarea în barajul pentru ultimul loc de Conference League.

Adrian Mititelu, contre dure cu Mihai Rotaru și Universitatea Craiova

Apoi, Adrian Mititelu l-a luat la țintă pe Sorin Cârțu, pe care l-a acuzat extrem de dur, însă de atacul virulent al acestuia nu a scăpat nici omologul său de la Universitatea Craiova, Mihai Rotaru.

ADVERTISEMENT

Patronul FC U Craiova s-a încins atât de tare când a vorbit pe acest subiect la cea mai nouă ediție a emisiunii FANATIK SUPERLIGA, încât Horia Ivanovici a încercat să detensioneze momentul cu o glumă.

Moderatorul i-a transmis lui Mititelu să încerce să se calmeze de teamă ca acesta să nu sufere din punct de vedere al sănătății: ”Domnul Mititelu, liniștiți-vă, aveți joi meci. Calm că vă plesnește o venă. E clar că nu ar fi fericiți dacă ați prinde cupele europene”.

ADVERTISEMENT

Mititelu crede că Rotaru se va uita la barajul pentru Conference League

Deși a încercat să se tempereze, și a admis faptul că pe FC U Craiova o așteaptă un joc extrem de dificil cu CFR Cluj în barajul pentru Europa League, Adrian Mititelu nu s-a putut abține și a mai trimis o ”înțepătură” către rivalii din oraș.

”Este un club… Intră ăla Rotaru și vorbește ce proiecte are el, ce elevat este el, ce discursuri are el. El nu e interesat de meciul nostru de la Cluj, păi cu două ore înainte de meci dă drumul la televizor. Dacă se întâmplă vreo nenorocire, ei crapă.

ADVERTISEMENT

După ultimul meci, când i-am bătut și noi prima oară, au fost terminați toți. Cea mai mare problemă a lor a fost că i-am bătut noi și ziceau că mai bine intrau suporterii pe teren să se oprească meciul. Mă gândesc acum, e doar o bănuială, că poate de aia nici nu au vrut să-i bată pe ăștia (n.r. – pe Sepsi). Că se gândeau dacă se întâmplă vreo tragedie și ne bat ăia iar. Nu spun că așa a fost…

Deși eu sunt victima, că mi-au distrus viața și familia, eu am fost de bună credință și am spus că le țin pumnii. Rotaru zice că nici nu se uită la meci. Asta e vrăjeală, e demagogie de doi lei.

ADVERTISEMENT

La câte am spus știrea asta nu o să mai apară, dar hai să nu ne înfierbântăm că e un meci foarte greu la Cluj. Noi știm cu cine jucăm, nu ne îmbătăm cu apă rece. Cu excepția partidei de la Mediaș cu U Cluj și celei din Giulești noi nu prea am făcut meciuri mari în deplasare anul ăsta. E foarte greu, suntem cu șansa a doua, dar e posibil”, a declarat Mititelu, la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

VEZI VIDEO MAI JOS

FANATIK SUPERLIGA se vede pe orice dispozitiv conectat la internet, tabletă, laptop sau chiar telefon mobil. Asigurați-vă că există o conexiune bună și un loc cât mai confortabil, show-ul este garantat! De luni până vineri începând cu ora 10:30, de fiecare dată o nouă ediție de colecție. Emisiunea poate fi urmărită pe site-ul FANATIK, pe canalul de YouTube FANATIK, pe pagina de Facebook Horia Ivanovici sau pe contul FANATIK de Tik-Tok.

ADVERTISEMENT