Sport

Exclusiv. Adriana Bahmuțeanu îl apără pe Selly și lovește dur în autorități: „Nici Guvernul nu respectă normele”

03.03.2021 | 13:35
Exclusiv Adriana Bahmuteanu il apara pe Selly si loveste dur in autoritati Nici Guvernul nu respecta normele
ADVERTISEMENT

Adriana Bahmuțeanu a comentat pentru FANATIK scandalul în care a fost implicat Selly, pentru care și-a luat o amendă de 15.000 de lei, și a criticat în termeni duri autoritățile, dar și pe cei care au descoperit că idolul lor ascultă manele.

Jurnalista care s-a mutat de curând în mediul online, despre care susține că este viitorul și e extrem de încântată de noul ei proiect, a fost la fel de sinceră ca de fiecare dată și a spus că nu îl condamnă pe vloggerul Selly pentru petrecerea pe care a dat-o de ziua lui.

ADVERTISEMENT

Adriana Bahmuțeanu a declarat pentru că trăim într-o societate a ipocriziei și, în loc să ne ocupăm de problemele reale ale țării, mai nou l-a găsit toată lumea țap ispășitor pe Selly, mutând atenția de la subiectele importante de zi cu zi.

Adriana Bahmuțeanu, de partea lui Selly: „O dată în viață faci 20 de ani”

Vedeta care realizează emisiuni pe Youtube, pe pagina cetățeanul.net, ne-a spus că oamenii care îl critică pe Selly ar trebui să știe că nici măcar Guvernul nu respectă normele impuse chiar de el și a dat exemplul celebrei fotografii care a apărut în spațiul public în starea de urgență cu Ludovic Orban și alți membri ai cabinetului consumând alcool și fumând la Palatul Victoria.

ADVERTISEMENT

„La 20 de ani îți trăiești viața, acuma că nu a respectat normele, distanța socială, câți dintre noi o respectă? Nici Guvernul nu respectă normele. Am văzut pozele la Guvern, eu nu l-aș condamna pe Selly. Și-a chemat prietenii. A dat-o pe față cu manelele, până acum manelele au fost blamate.

O dată în viață faci 20 de ani. E un tânăr cu capul pe umeri, cu vorbele la el și e asumat. Și-a asumat. N-a dat nimănui în cap. Nu cred că ar trebui să-l condamnăm, ci să ne focusăm pe procurorii care dau pedepse infime pentru pedofili, pentru violatori, pe problemele reale ale societății”, a declarat Bahmuțeanu pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

Jurnalista susține că nu Selly și petrecerea lui sunt cele mai arzătoare probleme ale țării, ci modul în care este condus acest popor.

„Marea greșeală a celor de la putere este că nu sunt aproape de oameni. Puterea e ca un drog, în campanie spun una, iar când ajung la Palatul Victoria se schimbă imediat”, a mai spus jurnalista.

ADVERTISEMENT

Jurnalista are succes pe Youtube: „Online-ul este viitorul”

Întrebată de ce crede că lumea nu reacționează la ce se întâmplă în ultima vreme, Adriana a spus cu o oarecare dezamăgire: „Mămăliga explodează greu. Oamenii sunt obișnuiți să trăiască în sărăcie, să fie umiliți. Chiar și eu m-am gândit de multe ori să plec din țară, dar e greu să o iei de la zero ca jurnalist în altă parte. Trebuie să cunoști bine limba, să știi istoria recentă a locului…”.

Adriana Bahmuțeanu este una din cele mai cunoscute realizatoare de televiziune, iar publicul o poate urmări acum pe pagina de Youtube cetățeanul.net, acolo unde realizează interviuri aproape în fiecare zi cu oamenii momentului: „Îmi place ceea ce fac, mă simt independentă. Nu aș compara cu televiziunea, dar online-ul este viitorul”.

 

 

 

ADVERTISEMENT
Tags: