News

Exclusiv. Dramele neștiute ale afaceristului găsit mort în pădurea Băneasa. Ce pierduse la divorț Alexandru Coman și ce procese avea

Un prosper om de afaceri originar din Sibiu, dispărut acum trei luni, a fost găsit fără viață în pădurea Băneasa. Alexandru Coman divorțase în septembrie de soția cu care avea doi copii, dar mai avea și alte probleme.
27.01.2022 | 16:19
Exclusiv Dramele nestiute ale afaceristului gasit mort in padurea Baneasa Ce pierduse la divort Alexandru Coman si ce procese avea
Afaceristul Alexandru Coman a fost căsătorit 23 de ani cu Ramona, cu care avea doi copii
ADVERTISEMENT

Dat dispărut de apropiați încă din luna octombrie a anului trecut, Alexandru Coman (49 de ani) a fost găsit fără suflare la marginea unei păduri din Băneasa. Coman era stabilit de 15 ani în Capitală și până de curând avusese o viață frumoasă, în care familia și cariera nu suferiseră deloc.

Trupul bărbatului a fost descoperit întâmplător la marginea unei păduri, la 10 minute de locuința afaceristului, anchetatorii susținând că Alexandru Coman și-ar fi pus capăt zilelor încă de la momentul raportării dispariției de către apropiați.

ADVERTISEMENT

Potrivit anchetatorilor, Alexandru Coman ar fi murit chiar imediat după dispariție

Ancheta se concentrează în prezent pe varianta unei depresii severe care a dus la sinuciderea lui Alexandru Coman, dar nu sunt excluse nici alte variante, inclusiv ipoteza crimei. Asupra bărbatului au fost găsit acte, telefonul mobil, dar şi o sumă de bani.

Până la momentul dispariției, Alexandru Coman se dovedise un om de afaceri deosebit de activ, inclusiv în ultimele luni. Business-ul din domeniul imobiliar mergea bine, ca și investiția în domeniul plantelor decorative, unde se asociase cu doi parteneri.

ADVERTISEMENT

Mai mult, potrivit FANATIK, Alexandru Coman obținuse și un brevet de invenție, înregistrat la OSIM în 2014, pentru ”metoda de reconstrucție ecologică a haldelor de steril și/sau de cenușă rezultate din extragerea, procesarea și/sau arderea cărbunilor”. 

Ce pensie alimentară trebuia să plătească Alexandru Coman

Schimbarea totală de atitudine a afaceristului a survenit după divorțul de fosta lui parteneră de viață, pronunțat în septembrie anul trecut. Alexandru și Ramona fuseseră căsătoriți vreme de 23 de ani și aveau împreună doi băieți.

ADVERTISEMENT

Conform FANATIK, deși divorțul se pronunțase prin acordul părților la un tribunal din București, Alexandru se afla în rolul ”pârâtului”. Cum un copil era deja major, instanța a decis ca celălalt băiat, minor, să locuiască împreună cu mama, în condițiile unei custodii comune.

Pensia alimentară cumulată pe care magistrații au hotărât că trebuie să o plătească Alexandru Coman copiilor lui a fost de 2.500 lei, notează FANATIK. O lovitură dură a venit pentru afacerist din partea judecătorilor, care au decis ca fosta lui soție să beneficieze de locuința conjugală până la finalizarea partajului.

ADVERTISEMENT

Recent, afaceristul găsit mort în pădurea Băneasa fusese executat silit

În plus, potrivit informațiilor intrate în posesia FANATIK, acesta nu a fost singurul proces care l-a dărâmat psihic pe Alexandru Coman. Cu doar câteva săptămâni înainte să dispară, Alexandru și deja fosta lui soție fuseseră executați silit într-un proces în care apărea și un Birou Executor Judecătoresc (BEJ).

Vânător amator de anvergură, cu multe vacanțe petrecute în Africa, dar și DJ de ocazie, Alexandru Coman este regretat acum de rude și de apropiați, cărora nu le vină să creadă că bărbatul de 49 de ani a murit.

”Dumnezeu să te ierte și să te odihnești in pace, unchiule, ai plecat prea repede, la fel ca tata, nu înțeleg de ce, dar sper ca sunteți amândoi sus acolo și aveți grija de noi de copii voștri și ne ajutați sa ne îndeplinim toate visele și dorințele!”, a scris afectat un nepot al lui Alexandru Coman, stabilit în străinătate.

ADVERTISEMENT
Dan Puric: „Am strâns 6.000 € pentru o fată oarbă, biserica vreo 4.000....
Dan Puric: „Am strâns 6.000 € pentru o fată oarbă, biserica vreo 4.000. I-am dat un telefon. «Băi Gigi, te rog din suflet, are nevoie de celule stem»”. Reacția lui Becali
O româncă stabilită în Elveția spune că are nevoie de 8.000 de euro...
O româncă stabilită în Elveția spune că are nevoie de 8.000 de euro pe lună pentru a trăi: „Prețurile nu sunt foarte diferite în România”
EXCLUSIV Antena 1 l-a “îngropat” în bani pe Ianis Hagi și i-a plătit...
EXCLUSIV Antena 1 l-a “îngropat” în bani pe Ianis Hagi și i-a plătit fotbalistului cea mai mare sumă din istoria televiziunii! . Fiul Regelui s-a îmbogățit peste noapte
România, sub atenţionare meteo dublă. Ţara se împarte între căldură extremă şi furtuni...
România, sub atenţionare meteo dublă. Ţara se împarte între căldură extremă şi furtuni în acest weekend
Gabriel Tamaş, vacanţă de vis alături de superba sa soţie. Ioana se simte...
Gabriel Tamaş, vacanţă de vis alături de superba sa soţie. Ioana se simte ca o zeiţă în mijlocul luxului unde se află
Naomi Hedman a renunțat la sutien și a întors toate privirile pe litoral....
Naomi Hedman a renunțat la sutien și a întors toate privirile pe litoral. Cum s-a afișat fosta iubită a lui Florin Ristei / FOTO
Răsturnare de situație privind tentativa de asasinat asupra lui Donald Trump! Ce a...
Răsturnare de situație privind tentativa de asasinat asupra lui Donald Trump! Ce a făcut Thomas Matthew Crooks cu 48 de ore înainte
Moarte fulgerătoare în showbiz! A fost găsit fără suflare în apartamentul său
Moarte fulgerătoare în showbiz! A fost găsit fără suflare în apartamentul său
Doctoriţa ucisă la Brăila, înmormântată la Chişinău. Fratele ei este un jurist notoriu
Doctoriţa ucisă la Brăila, înmormântată la Chişinău. Fratele ei este un jurist notoriu
Dana Nălbaru şi Dragoş Bucur, anunţ după aproape 20 de ani de căsnicie:...
Dana Nălbaru şi Dragoş Bucur, anunţ după aproape 20 de ani de căsnicie: Şterge poza!
Caz unic la alegerile locale din România: a câștigat primăria la un vot...
Caz unic la alegerile locale din România: a câștigat primăria la un vot diferență. Pierzătorul: „M-au lucrat cum nu credeam în viața mea”
Cine a fost primul iubit al Andreei Esca: „A fost o poveste foarte...
Cine a fost primul iubit al Andreei Esca: „A fost o poveste foarte frumoasă” Cu ce se ocupă în prezent bărbatul