Life

Exclusiv. Alexandra Ungureanu critică autoritățile: „Pare că murim și de foame și de boală”

08.10.2020 | 13:29
Exclusiv Alexandra Ungureanu critica autoritatile Pare ca murim si de foame si de boala
ADVERTISEMENT

Cântăreața Alexandra Ungureanu este îngrijorată cu privire la viitorul artiștilor din România, după ce autoritățile au impus tot mai multe restricții în urma creșterii cazurilor de coronavirus.

Alexandra Ungureanu, mâhnită de felul în care e gestionată pandemia

Artista, concurentă la Bravo, ai stil Celebrities, a declarat în exclusivitate pentru Fanatik că se aștepta ca gestionarea pandemiei să fie făcută cu mai mult cap în România, dar și în lume, din moment ce este problema cea mai urgentă pe care trebuie să o rezolvăm cu toții.

ADVERTISEMENT

Ungureanu ne-a spus că nu vrea să facă politică și că e departe de ea gândul de a judeca lucrurile făcute de guvernanți, însă remarcă destul de mâhnită că pentru unii politicieni prioritare au fost alegerile și menținerea posturilor lor, nu criza medicală în care ne aflăm.

„Pare că începe o nouă etapă la fel de dură ca cea din primăvară. Nu știu dacă putea fi evitată, dar din punctul meu de vedere unele lucruri trebuiau decise altfel. Cu alte cuvinte, fă o chestie pe toate planurile, dacă închizi ceva sau iei vreo măsură anume. Acum e foarte afectat domeniul artistic, de pildă”, mărturisește cântăreața.

ADVERTISEMENT

„Mă așteptam să fie mai bine, mă așteptam ca politicienii să aibă prioritatea asta, lupta cu virusul, nu doar alegerile. Mă așteptam ca oamenii să se adune într-un scop comun. Pare că murim și de foame și de boală în curând”, a mai spus artista.

„Pe mine mă afectează la fel ca pe toți ceilalți artiști. Sunt evenimente care nu se mai țin și totul se mută în online. Nici acolo nu e o posibilitate de a monetiza foarte clar căci ține de contracte cu agenti economici care isi restrâng bugetele. Criza afectează și online-ul”, a completat muziciana.

ADVERTISEMENT

Alexandra crede că ne așteaptă un viitor destul de sumbru, de incert și a mai declarat că dacă acum un an putea să își facă un plan pentru viitor, acum nu se mai încumetă să ia decizii pe termen lung.

Despre experiența de la Bravo, ai stil: „Atacurile la persoană nu își au locul”

Vedeta ne-a vorbit și despre experiența ei la Bravo, ai stil Celebrities, unde prestația ei este extrem de apreciată de jurați.

ADVERTISEMENT

Despre conflictele recente cu Andreea Tonciu, Ungureanu a spus că singurul lucru care o afectează este atacul la persoană, dar că în rest își vede de ținutele ei și arma ei principală este styling-ul, nu circul.

„Totuși, nu cred că ia nimeni în serios concursul încât să existe dușmănii. Eu duc un război în zona stilistică. De exemplu, la ultima gală, provocarea artistică la tema Concept a fost uriașă pentru mine căci am avut ocazia să fac momente pe care nu puteam să  le fac la concerte. Eu cred că în emisiune fiecare își apără locul. Atacurile la persoană nu își au locul acolo, în schimb”, a adăugat Alexandra.

Puțini știu, dar Alexandra și-a dorit foarte mult să participe în show-ul de modă de la Kanal D, fiind o fană Bravo, ai stil încă de la difuzarea primului sezon: „Mi se păreau mai interesante sezoanele trecute. Mă întreb și acum de unde au avut fetele atâtea idei. Silvia a fost preferata mea, clar, dintre toate concurentele.

A demonstrat că mănâncă styling pe pâine. E o artistă pe zona asta, e interesantă și mereu originală. Din fostele concurente mi-au mai plăcut mult Corina Sucarov, în care mă regăsesc din punct de vedere stilistic, Denisa Potecaru și Adela Tecuceanu”.

 

ADVERTISEMENT