EXCLUSIV. Alexe s-a accidentat grav. Cît va lipsi de pe gazon!

Daniel Vlad   
in Stiri sportive
21/07/2016, 00:01
EXCLUSIV. Alexe s-a accidentat grav. Cît va lipsi de pe gazon! GALERIE FOTO

Marius Alexe, fotbalistul formaţiei Karabukspor, s-a accidentat grav la genunchiul drept şi va lipsi de pe gazon aproximativ cinci luni de zile în urma unei rupturi a ligamentelor încrucişate.

Fostul fotbalist al formaţiei Dinamo, atacantul Marius Alexe, pare că este blestemat. Ei bine, la doi ani distanţă de cînd a suferit o ruptură a ligamentelor încrucişate la genunchiul stîng, actualul fotbalist al formaţiei Karabukspor a suferit zilele trecute acelaşi timp de accidentare, dar de această dată la genunchiul drept.

Alexe este un timp ghinionist. Abia îşi revenise la forma pe care o avea pe timpuri la Dinamo, iar acum s-a accidentat din nou grav la genunchiul drept. O să lipsească de pe gazon aproximativ cinci luni“, au mărturisit surse FANATIK.RO.

Ştirea MOMENTULUI

Gigi Becali, sfat pentru Denis Alibec. “Vrei să revii? Nu mai fuma două pachete şi lasă calculatorul!”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×