Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Exclusiv. Aliat neașteptat pentru MM Stoica. „Mamă, ce tragedie! Armaș era să moară! Dar ei când l-au distrus pe Bauza și nu a jucat două luni?”. Video

Adrian Mititelu, patronul lui FC U Craiova 1948, le ia apărarea celor de la FCSB după scandalul de la Voluntari. De ce Edjouma putea să nu fie eliminat.
13.02.2023 | 19:34
Exclusiv Aliat neasteptat pentru MM Stoica Mama ce tragedie Armas era sa moara Dar ei cand lau distrus pe Bauza si nu a jucat doua luni Video
Adrian Mititelu, exasperat de la scandalul de la Voluntari - FCSB. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI a revenit în forță cu o nouă emisiune după etapa a 25-a, iar Adrian Mititelu le ia în mod surprinzător apărarea celor de la FCSB.

Adrian Mititelu vâslește contra curentului: „Auzi, dar ei când l-au distrus pe Bauza?”

Malcom Edjouma a avut o intrare extrem de periculoasă la Igor Armaș, însă Adrian Mititelu consideră că Radu Petrescu nu a luat o decizie greșită când i-a arătat doar galben: „Mie mi se pare o exagerare! Pe cuvânt. O exagerare și nu știu de ce se vorbește atât…Mulți habar n-au de fotbal, dar apar pe la televizor și își dau cu părerea, te doare capul! Îmi vine să… oricum eu am început să schimb canalul că nu mai suport atâtea inepții care se discută pe acolo”, a declarat Adrian Mititelu, în direct la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

ADVERTISEMENT

VIDEO MAI JOS 

Mititelu îi atacă pe cei de la Voluntari și le aduce aminte ce s-a întâmplat la meciul cu FC U Craiova 1948: „Ce a făcut? A ridicat un picior mai sus! Ce a făcut? Mamă, tragedie! Era să moară Armaș! Auzi, dar ei când l-au distrus pe Bauza? Două luni n-a mai jucat după intrarea criminală! Atunci cum a fost?

Nu mai știu cine, un jucător de culoare de la Voluntari, care a intrat ca un criminal, a intrat la el foarte urât! Mi se pare chiar cel care a intrat și a dat golul la ei. Când era Mutu antrenor. Și am tăcut din gură, n-am mai făcut nimic! Ce tot…”, s-a mai plâns patronul oltenilor.

ADVERTISEMENT

Ba, mai mult, Adrian Mititelu e de părere că nici în cazul în care Radu Petrescu i-ar fi arătat cartonaș roșu lui Edjouma nu ar fi fost o decizie eronată: „Dacă te zgârii un pic, îți curge sânge și trebuie să… N-a fost! A fost cartonaș portocaliu: galben-roșu! Dacă se dă roșu nu e ieșit din comun, dacă se dă galben la fel”.

Adrian Mititelu: „Dacă era un arbitru care să o ajute pe FCSB îi arăta galben lui Olaru”

Toată tevatura din jurul acestui subiect controversat l-a iritat pe patronul lui FC U Craiova 1948, care i-a dat dreptate lui Mihai Stoica: „Adică e o chestiune de-asta… Faci tragedie din nimic! Mi se pare o mare exagerare că până la urmă, hai să fim serioși: Edjouma nu e un fotbalist care joacă dur. Mi se pare mie că este o exagerare și nu știu de ce se vine cu treaba asta”.

ADVERTISEMENT

Adrian Mititelu e convins că dacă Radu Petrescu ar fi fost rău intenționat, nu l-ar mai fi eliminat pe Darius Olaru, care va lipsi în meciul cu Universitatea Craiova: „Dacă era un arbitru care să o ajute pe FCSB, părerea e că îi arăta galben lui Rotaru, pardon, Olaru! Sincer eu așa văd, că Edjouma a făcut un fault la limită.

Poate merita roșu, dar scandalul că nu a primit roșu mie mi se pare ceva exagerat și eu înțeleg că e vorba de FCSB și vor să spună de rău de ei, că altfel nu-mi explic”, și-a spus Mititelu punctul de vedere.

ADVERTISEMENT

Ce a spus Mihai Stoica despre eliminarea lui Malcom Edjouma: „Ce a fost așa mare chestie”

Managerul general al FCSB și-a spus părerea cu privire la o posibilă eliminare a lui Malcom Edjouma în minutul 78 al meciului cu Voluntari, pe contul său personal de Facebook: „Calmați-vă, oameni buni cu apariții televizate și semnături pe site-uri care se vor sportive! Probabil eliminarea lui Edjouma ar fi înghețat scorul la 0-2, stăteam și noi la cutie.


În rest, ce a fost așa mare chestie? Armaș a jucat și va juca și etapa viitoare, e doar zgâriat. Sigur, Edjouma n-ar fi jucat cu Craiova, dar ar fi jucat Olaru. Nu mai lua galben pentru aceeași greșeală pe care a făcut-o și Matricardi, parcă, în prima, nefiind avertizat.

Decât să vă revoltați așa grav pentru o eroare care n-ar fi influențat mai nimic, mai bine disecați un alt joc foarte bun al echipei despre care insistați că nu e Steaua. Doar că e. Iar asta se va clarifica la primul meci în Ghencea”, a scris Mihai Stoica, pe contul personal de Facebook.

FOARTE IMPORTANT: puteți urmări FANATIK SUPERLIGA în fiecare luni, marți și vineri, începând de la ora 10:30, pe toate căile de comunicare „fanatice” de pe mediile sociale, de la site-ul FANATIK la canalul de YouTube FANATIK, de la pagina de Facebook FANATIK la contul FANATIK de pe Tik-Tok. și contul de Twitch FANATIK. Și nu uitați pagina de Facebook Horia Ivanovici Oficial!

ADVERTISEMENT