Life

Exclusiv. Am aflat ce a făcut Elena Ionescu cu premiul de 250.000 de lei câștigat la Survivor

20.10.2020 | 16:50
Exclusiv Am aflat ce a facut Elena Ionescu cu premiul de 250000 de lei castigat la Survivor
Elena Ionescu a ieșit câștigătoare în show-ul de la Kanal D
ADVERTISEMENT

Elena Ionescu a câștigat marele premiu de la Survivor, suma de 250.000 de lei pusă în joc de postul Kanal D, iar cu banii câștigați și-a îndeplinit un vis.

Celebra cântăreață și-a dorit foarte mult să aibă propria locuință, o casă pentru ea și băiețelul ei, Răzvan.

ADVERTISEMENT

FANATIK a aflat că visul i s-a împlinit în urma participării în competiția acerbă din Republica Dominicană, unde a dat dovadă de profesionalism și a reușit să plece acasă și cu marele premiu.

Elena Ionescu și-a cumpărat apartament lângă Parcul Tineretului

Artista este în culmea fericirii de ceva timp, căci, în sfârșit, are casa ei, iar după multe eforturi a reușit să-și achiziționeze un apartament în care va locui împreună cu fiu ei, Răzvan.

ADVERTISEMENT

Elena Ionescu a ales ca noua locuință să fie aproape de un parc, iar zona Brâncoveanu a fost perfectă din acest punct de vedere, căci este aproape tocmai de Parcul Tineretului, care este dotat cu multe spații destinate celor mici, dar și pentru alergat, pentru ca artista să-și mențină silueta.

În prezent, vedeta se ocupă de amenajarea apartamentului, care va arăta fix pe gustul ei. Cu banii puși la ciorap și cu premiul de la Survivor, e a făcut posibilă achiziționarea casei mult dorite.

ADVERTISEMENT

„Da, este adevărat, mi-am cumpărat un apartament în zona Orășelul Copiilor din zona Brâncoveanu. Am găsit un apartament drăguț de patru camere pe care îl renovez acum, acum îl mobilez, ușor, ușor”, a declarat Elena Ionescu, pentru FANATIK.

Artista se află în juriul Miss Universe

Elena Ionescu a apărut într-o rochie superbă la masa juraților Miss Universe
Elena Ionescu a apărut într-o rochie superbă la masa juraților Miss Universe

Cântăreața este pe val, iar pentru că este atât de iubită și apreciată de public, ea a fost aleasă ca jurată în concursul Miss Universe, unul dintre cele mai cunoscute show-uri de frumusețe din România cu extindere internațională. Vedeta a postat un mesaj pe Facebook prin care a făcut marele anunț. „Onorată să fac parte anul acesta din juriul @missuniverseromania.official 2020, a menționat fosta câștigătoare Survivor pe rețeaua de socializare.

ADVERTISEMENT

A devenit mamă la 30 de ani

În urma relației cu modelul Dragoș Răzvan Stanciu, vedeta a rămas însărcinată, iar în 2018 a adus pe lume primul ei copil, un băiețel pe nume Răzvan. Arista a fost căsătorită timp de un an cu tatăl copilului ei, însă au divorțat la un an de la mariaj.

Artista a reprezentat România la Eurovision Song Contest 2012 în Baku, Azerbaidjan cu piesa “Zaleilah”. În clasamentul final trupa Mandinga, alături de Elena, a ocupat locul 12. Cântăreața  a făcut parte din trupa Mandinga din 2006 până în anul 2016.

ADVERTISEMENT