Life

Exclusiv! Am aflat cine ajunge în finala Sunt celebru, scoate-mă de aici! Surpriză uriașă la Pro TV

Show-ul Sunt celebru, scoate-mă de aici se apropie de final, iar FANATIK a aflat care dintre concurenți ajung în ultimul act al emisiunii de la Pro TV.
27.10.2022 | 17:54
Exclusiv Am aflat cine ajunge in finala Sunt celebru scoatema de aici Surpriza uriasa la Pro TV
Cabral și Adela Popescu vor prezenta finala dintre cei doi concurenți de la Sunt celebru, scoate-mă de aici! Fanatik are numele finaliștilor / Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Show-ul Sunt Celebru, scoate-mă de aici! de la Pro TV a adus în fața telespectatorilor nenumărate vedete cu greutate din showbiz, dar și personaje controversate. Scandalurile s-au ținut lanț printre concurenți, probele dure i-au triat, unii au cerut să fie eliminați, alții au pierdut șansa să ajungă în finală. FANATIK a aflat, în exclusivitate, care sunt cei doi concurenți care își vor disputa titlul de Rege sau Regină a Junglei.

Cine sunt finaliștii de la Sunt celebru, scoate-mă de aici?

FANATIK a aflat în exclusivitate cine sunt cei doi concurenți care se vor înfrunta în finala show-ului de la Pro TV, Sunt celebru, scoate-mă de aici! Secretul, păstrat cu sfințenie până acum, de producătorii televiziunii a fost deconspirat, iar surpriza este una pe măsură.

ADVERTISEMENT

Conform informațiile noastre, cei doi concurenți care se vor înfrunta în finala de la Sunt celebru, scoate-mă de aici, sunt un reprezentant al ”fetelor” și unul al băieților. Mai exact, actrița și comedianta Anisia Gafton reușește, cu umor, să treacă peste probele care i-au fost puse în față până în finală, iar acolo va da piept cu Giani Kiriță.

Înfruntarea celor doi se anunță, de pe acum, una spectaculoasă, cele două caractere, diferite total, urmând să se înfrunte într-o bătălie care va pune față în față umorul și delicatețea Anisiei și îndârjirea și ambiția lui Giani.

ADVERTISEMENT

Cu toate acestea, din informațiile noastre, victoria va reveni favoritului publicului care îi va urmări în finala, live, de la Pro TV și care vor avea ocazia să voteze pentru susținerea vedetei preferate.

Finala Sunt celebru, scoate-mă de aici!, în regim de live, la Pro TV

Conform informațiilor de până acum, finala show-ului Sunt Celebru, scoate-mă de aici! va fi transmisă live de Pro TV, filmările urmând să se desfășoare în studiourile televiziunii din Pache Protopopescu.

ADVERTISEMENT

De altfel, deja, toți concurenții emisiunii de la Pro TV s-au întors în țară, alături de cei doi prezentatori ai Sunt Celebru, scoate-mă de aici! și așteaptă cu nerăbdare să fie chemați la filmările ultimului act al show-ului.

Cabral și Adela Popescu vor fi gazdele finalei, așa cum au fost de-a lungul întregului show filmat în jungla din Republica Dominicană, acolo unde, de-a lungul săptămânilor petrecute, au avut ocazia să îi vadă pe concurenți cum trec prin probe care mai de care mai dificile și se întrec în a se ”ghiftui” cu mâncăruri ”dedicate” celor cu multă stăpânire de sine.

ADVERTISEMENT
anisia giani finala sunt celebru
Anisia Gafton și Giani Kiriță ajung în finala Sunt celebru, scoate-mă de aici! / Fotomontaj: Fanatik

Interesant este însă că finala emisiunii va fi între doi concurenți care au intrat încă de la început în show-ul Sunt celebru, scoate-mă de aici, vedetele introduse pe parcurs, chiar dacă au avut o ședere mai scurtă, nu au rezistat presiunii și probelor.

Daniel Pavel, despre revenirea Roxanei Nemeș în jungla din Republica Dominicană

Roxana Nemeș este cea mai recentă dintre vedetele care au intrat în lupta de la Sunt Celebru, scoate-mă de aici, frumoasa cântăreață având ceva experiență deja cu luptele din jungla Republicii Dominicane, ea fiind printre Faimoasele de la Survivor.

Daniel Pavel, prezentatorul Survivor România, a vorbit despre participarea Roxanei Nemeș în show-ul Sunt celebru, scoate-mă de aici!, recunoscând, în exclusivitate pentru FANATIK, că se așteaptă de la senzuala artistă să facă o figură cât se poate de frumoasă.

”Sunt curios cum arata evoluția ei. Până la urmă s-a antrenat la Survivor, ar trebui să facă față! Asta nu-mi dau seama (dacă ar trebui să câștige, n. red.) pentru ca n-am urmărit foarte mult evoluția celor care sunt acum în competiție, dar șanse sunt. Dacă o dată ai “mâncat”, să spunem, aer de junglă dominicană ai energie să mergi mai departe. Și Giani a mai fost acolo”, ne-a spus Daniel Pavel.

ADVERTISEMENT