Life

Exclusiv! Am aflat motivul pentru care Bianca Drăgușanu s-a despărțit de Alex Bodi

04.09.2020 | 17:51
Exclusiv Am aflat motivul pentru care Bianca Dragusanu sa despartit de Alex Bodi
ADVERTISEMENT

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au luat-o pe drumuri separate, după doi ani de relație, însă niciunul unul dintre ei nu a vorbit foarte clar despre adevăratul motiv care a dus la despărțire. Iată că, acum, afaceristul din Mediaș a declarat în exclusivitate pentru FANATIK care a fost disputa de la care a pornit întreaga neînțelegere.

Omul de afaceri susține că blondina s-a supărat pe el pentru simplu fapt că urma să plece din țară fără ea. Acela a fost momentul în care fosta asistentă TV a interpretat situația, crezând că pleacă la Londra pentru a se întâlni cu fosta iubită, nimeni alta decât milionara Daria Radionova.

ADVERTISEMENT

Mai mult decât atât, Alex Bodi a mărturisit că nu vrea să se mai implice în viața fostei sale soții și o lasă pe frumoasa vedetă să-și găsească bărbatul ideal alături de care să comunice așa cum își dorește, Bianca Drăgușanu declarând că motivul separării este lipsa discuțiilor în cuplu.

Alex Bodi, despre adevăratul motiv pentru care s-a despărțit de Bianca Drăgușanu

„Nu am declarat nimănui motivul. Ea s-a supărat pe mine pentru că eu a trebuit să plec și nu am putut să o iau cu mine. Iar ea a interpretat cum a vrut ea. Nu știu de ce toată lumea face legătura cu Daria, ea nu este aici unde sunt eu.

ADVERTISEMENT

 Și dacă ar fi fost vorba ca Daria să fie în același loc cu mine, a fost când eu eram cu Bianca în Monaco. Cum am mai spus, o las să-și găsească pe cineva cu care să poată comunica bine”, a spus Alex Bodi, fostul iubit al Biancăi Drăgușanu pentru FANATIK. 

La scurt timp după anunțul despărțirii Daria Radionova a lăsat mai multe mesaje cu subînțeles în mediul online, într-una dintre postări tânăra rusoaică care locuiește la Londra făcând un semn obscen, în timp ce cuvântul „karma” apare în imagine.

ADVERTISEMENT

Ar putea fi vorbă de o „săgeată” îndreptată către Bianca Drăgușanu, dar la fel de bine se poate îndrepta și spre afacerist, mai ales că acesta a părăsit-o în urmă cu câteva luni pentru a se reîntoarce în brațele blondinei. Cei doi au avut o scurtă relație, departe de ochii lumii.

Cert este că, tânăra din Londra nu este singură, în ciuda faptului că nu a postat nicio fotografie cu noul iubit pe rețelele de socializare. În schimb, Daria Radionova a publicat o imagine în care apare un buchet imens de trandafiri albi, la scurt timp după despărțirea lui Alex Bodi de Bianca Drăgușanu.

ADVERTISEMENT

La polul opus, fosta asistentă TV pare că l-a dat uitării pe fostul partener de viață și se fotografiază în ipostaze provocatoare. În urmă cu puțin timp a publicat o imagine în care apare complet goală, având doar o blăniță albă. Fotografia i-ar putea fi dedicată lui Alex Bodi pentru a-i arăta ce a pierdut.

ADVERTISEMENT