ADVERTISEMENT
Life

Exclusiv! Am aflat motivul pentru care Bianca Drăgușanu s-a despărțit de Alex Bodi

Autor: Alexa Serdan | 04.09.2020 | 17:51
Exclusiv! Am aflat motivul pentru care Bianca Drăgușanu s-a despărțit de Alex Bodi
Cum a ajuns Alex Bodi să fie milionar. Ce avere ale afaceristul din Mediaș. Sursa foto: Instagram

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au luat-o pe drumuri separate, după doi ani de relație, însă niciunul unul dintre ei nu a vorbit foarte clar despre adevăratul motiv care a dus la despărțire. Iată că, acum, afaceristul din Mediaș a declarat în exclusivitate pentru FANATIK care a fost disputa de la care a pornit întreaga neînțelegere.

ADVERTISEMENT

Omul de afaceri susține că blondina s-a supărat pe el pentru simplu fapt că urma să plece din țară fără ea. Acela a fost momentul în care fosta asistentă TV a interpretat situația, crezând că pleacă la Londra pentru a se întâlni cu fosta iubită, nimeni alta decât milionara Daria Radionova.

Mai mult decât atât, Alex Bodi a mărturisit că nu vrea să se mai implice în viața fostei sale soții și o lasă pe frumoasa vedetă să-și găsească bărbatul ideal alături de care să comunice așa cum își dorește, Bianca Drăgușanu declarând că motivul separării este lipsa discuțiilor în cuplu.

ADVERTISEMENT

Alex Bodi, despre adevăratul motiv pentru care s-a despărțit de Bianca Drăgușanu

„Nu am declarat nimănui motivul. Ea s-a supărat pe mine pentru că eu a trebuit să plec și nu am putut să o iau cu mine. Iar ea a interpretat cum a vrut ea. Nu știu de ce toată lumea face legătura cu Daria, ea nu este aici unde sunt eu.

 Și dacă ar fi fost vorba ca Daria să fie în același loc cu mine, a fost când eu eram cu Bianca în Monaco. Cum am mai spus, o las să-și găsească pe cineva cu care să poată comunica bine”, a spus Alex Bodi, fostul iubit al Biancăi Drăgușanu pentru FANATIK. 

ADVERTISEMENT

La scurt timp după anunțul despărțirii Daria Radionova a lăsat mai multe mesaje cu subînțeles în mediul online, într-una dintre postări tânăra rusoaică care locuiește la Londra făcând un semn obscen, în timp ce cuvântul „karma” apare în imagine.

Ar putea fi vorbă de o „săgeată” îndreptată către Bianca Drăgușanu, dar la fel de bine se poate îndrepta și spre afacerist, mai ales că acesta a părăsit-o în urmă cu câteva luni pentru a se reîntoarce în brațele blondinei. Cei doi au avut o scurtă relație, departe de ochii lumii.

ADVERTISEMENT

Cert este că, tânăra din Londra nu este singură, în ciuda faptului că nu a postat nicio fotografie cu noul iubit pe rețelele de socializare. În schimb, Daria Radionova a publicat o imagine în care apare un buchet imens de trandafiri albi, la scurt timp după despărțirea lui Alex Bodi de Bianca Drăgușanu.

La polul opus, fosta asistentă TV pare că l-a dat uitării pe fostul partener de viață și se fotografiază în ipostaze provocatoare. În urmă cu puțin timp a publicat o imagine în care apare complet goală, având doar o blăniță albă. Fotografia i-ar putea fi dedicată lui Alex Bodi pentru a-i arăta ce a pierdut.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 843. 32 pagini + Insert special. Doar 10 lei!