Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

„Am semnat”. Gigi Becali a anunțat numele antrenorului de la FCSB pentru sezonul viitor! Cine va conduce echipa și ce salariu va avea. Video exclusiv

Gigi Becali a anunțat numele antrenorului de la FCSB care va conduce echipa din sezonul următor. Ce salariu va avea tehnicianul roș-albaștrilor.
23.05.2023 | 14:25
Am semnat Gigi Becali a anuntat numele antrenorului de la FCSB pentru sezonul viitor Cine va conduce echipa si ce salariu va avea Video exclusiv
Gigi Becali a anunțat numele antrenorului de la FCSB pentru sezonul următor. Foto: colaj FANATIK.
ADVERTISEMENT

FCSB a pierdut meciul decisiv pentru titlu împotriva Farului, scor 2-3 la Ovidiu. Gigi Becali se gândește deja la sezonul următor și a mărturisit că va investi mult mai mult în cadrul echipei roș-albastre pentru a fi sigur de primul loc. În direct la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, latifundiarul din Pipera a dezvăluit că i-a prelungit contractul lui Elias Charalambous pentru încă un sezon.

Gigi Becali a anunțat numele antrenorului de la FCSB pentru sezonul viitor: „A semnat astăzi”

Elias Charalambous a fost alesul lui Gigi Becali pentru a-l înlocui pe Leo Strizu la FCSB. Fostul antrenor cu licență Pro al roș-albaștrilor a plecat la începutul lunii martie de pe banca roș-albaștrilor, iar culisele despărțirii cu scandal, dar și disputa cu Mihai Stoica au fost analizate la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali a anunțat că i-a prelungit contractul antrenorului cipriot pentru încă un sezon, însă au existat modificări în ceea ce privește salariul lui Charalambous pe banca FCSB. FANATIK a dezvăluit în exclusivitate că în momentul sosirii antrenorul cipriot era recompensat cu 5.000 de euro lunar.

Patronul FCSB a mărturisit că salariul lui Elias Charalambous a fost redus cu 50%. „Am semnat cu Charalambous astăzi prelungire. Pe încă un an. (n.r. salariul) L-am făcut la jumate. Am zis că micșorez totul. Academie fac. Unde erau cheltuieli nefondate le-am restrâns numai că aici e altceva.

ADVERTISEMENT

Aici înseamnă investiția în jucători ca să întărim echipa. Vreau la anul să câștig campionatul fără nicio emoție. Vreau să se bată toți în play-off pentru locul 2. Să-ți spun un lucru. Să luăm și partea plină. Locul 1 și locul 2, machedoni amândoi. Au valoare”, a dezvăluit Gigi Becali, la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

Gigi Becali, detalii despre viitorul lui Andrei Cordea la FCSB: „Îl trimit iar la Clinceni dacă nu își revine”

Andrei Cordea a fost unul dintre cei mai în formă fotbaliști din lotul FCSB în prima parte a sezonului. Treptat, jucătorul din extrema dreaptă a dezamăgit prin evoluțiile sale. Totuși, Gigi Becali continuă să aibă încredere în fotbalistul transferat de FCSB de la Academica Clinceni.

ADVERTISEMENT

„Andrei Cordea dacă nu își revine îl trimit la Clinceni iar (n.r. râde). Dacă nu își revine, dar eu tot mai am încredere în el. Și eu am zis că e jucător de valoare, dar nu știu ce se întâmplă. E ceva. Tot timpul când se întâmplă așa, înseamnă că e ceva.

Nu știu, e posibil vreo gagică, nu știm”, a mai spus Gigi Becali. FCSB a ratat șansa de a cuceri primul titlu în SuperLiga după o pauză de opt ani. Roș-albaștrii au pierdut cu Farul, scor 2-3 la Ovidiu, și au rămas fără șanse matematice la câștigarea campionatului înainte de ultima etapă.

ADVERTISEMENT

Cu o victorie, FCSB ar fi urcat pe prima poziție, la două puncte în fața „marinarilor”. Echipa finanțată de Gigi Becali ar fi putut sărbători titlul cu o victorie în ultima etapă într-un scenariu de poveste: cu Rapid pe Arena Națională.

VEZI VIDEO MAI JOS

FANATIK SUPERLIGA se vede pe orice dispozitiv conectat la internet, tabletă, laptop sau chiar telefon mobil. Asigurați-vă că există o conexiune bună și un loc cât mai confortabil, show-ul este garantat! De luni până vineri începând cu ora 10:30, de fiecare dată o nouă ediție de colecție. Emisiunea poate fi urmărită pe site-ul FANATIK, pe canalul de YouTube FANATIK, pe pagina de Facebook Horia Ivanovici sau pe contul FANATIK de Tik-Tok.

ADVERTISEMENT