Life

Exclusiv. Anca Serea l-a cunoscut personal pe regretatul designer Kenzo Takada: „Am petrecut cu el jumătate de zi în Varșovia”. Cum și-l amintește

05.10.2020 | 13:33
Exclusiv Anca Serea la cunoscut personal pe regretatul designer Kenzo Takada Am petrecut cu el jumatate de zi in Varsovia Cum sil aminteste
ADVERTISEMENT

Anca Serea este una din puținele românce care a avut onoarea să îl cunoască pe regretatul designer Kenzo Takada, care s-a stins din viață pe 4 octombrie în urma infectării cu noul coronavirus.

Anca Serea regretă moartea lui Kenzo Takada, pe care l-a cunoscut acum 4 ani

Fotomodelul și prezentatoarea de televiziune, ambasadoarea unei companii de cosmetice, a participat la un eveniment în urmă cu patru ani, unde i-a luat un interviul creatorului de modă care a murit la vârsta de 81 de ani.

ADVERTISEMENT

„L-am cunoscut personal acum 4 ani la o lansare de parfumuri. Din România eram doar eu și vreo trei fete. Îmi pare nespus de rău de moartea lui, era un om deosebit de talentat.

Mi-l amintesc ca un om nemaipomenit, cu o elegantă, cu un bun simț extraordinar. Am fost super emoționată când l-am văzut. Am petrecut cu el jumătate de zi în Varșovia

ADVERTISEMENT

„Era un om cu un bun simț extraordinar”

„L-am cunoscut personal acum 4 ani, la o lansare de parfumuri în Brașov. 

Un om nemaipomenit, cu o eleganță, un bun simț extraordinar. Am fost super emoționată. Am petrecut cu el jumăytate de zi în Varșovia. Eu atunci eram ambasadorul pe parfumuri din partea Avon atunci”, ne-a declarat soția lui Adi Sînă în exclusivitate.

Kenzo Takada s-a stins din viață pe 4 octombrie în Franța, bolnav de Covid-19. Familia designerului a făcut anunțul în cursul zilei de ieri, sperând până în ultima clipă că va reuși să învingă nemiloasa boală cauzată de virusul SARS-COV-2.

ADVERTISEMENT

Chiar dacă a decis să se retragă din viața publică în anul 1999, influența sa a rămas puternic impregnantă în creațiile care au urmat, fiind recunoscut până și de cei mai mari critici ai modei drept un adevărat artist.

Creatorul de modă avea o avere estimată la 100 de milioane de euro în momentul morții sale. Unul din cele mai mari succese în ultimii ani a fost obținut în 2012, când noul logo al casei de modă, un cap de tigru, a ajuns pe mai toate hanoracele de renume, vânzările epuizându-se instant.

ADVERTISEMENT

La momentul de față, directorul artistic al casei de modă Kenzo este portughezul Felipe Oliveira Baptista.

 

ADVERTISEMENT