Life

Exclusiv. Andreea Bălan a sărbătorit Revelionul cu Tiberiu Argint. Fetițele l-au cunoscut pe iubitul ținut secret/ Foto

06.01.2021 | 14:15
Exclusiv Andreea Balan a sarbatorit Revelionul cu Tiberiu Argint Fetitele lau cunoscut pe iubitul tinut secret Foto
Andreea Bălan a oferit detalii neașteptate despre legătura dintre ea și Tiberiu Argint
ADVERTISEMENT

Andreea Bălan este în culmea fericirii, iubește din nou, iar pe plan profesional este topul artiștilor din România, nu mai punem că este și jurat la una dintre cele mai de succes emisiuni din România. Cu toate astea, blonda nu prea își asumă relația cu Tiberiu Argint, cu care s-a cuplat doar la câteva luni de la despărțirea de George Burcea. Tânărul afacerist și vedeta tv au petrecut chiar și Revelionul împreună, iar FANATIK publică imaginile în exclusivitate.

Andreea Bălan, Revelion cu fetițele sale și Tiberiu Argint

Cântăreața a avut parte de o petrecere fabuloasă chiar la ea acasă, în vila din zona Băneasa, unde a sărbătorit trecerea dintre ani împreună cu Andreea Antonescu și fiica ei, Selena, plus alți prieteni. Marele absent nu a fost Tiberiu Argint, așa cum s-a speculat, lucru pe care artista l-a lăsat în aer și nu a mai lămurit misterul.

ADVERTISEMENT

De fapt, Tiberiu Argint vine destul de des în casa Andreei Bălan, ba chiar i-a cunoscut și fetele pe care le are cu actorul George Burcea. De altfel, micuțele au fost prezente la petrecerea de Revelion la care și Tiberiu Argint a fost prezent.

Din sursele FANATIK, cântăreața nu le-a spus fetițelor sale că are o relație de iubire cu fratele prezentatoarei Sonia Argint, ci l-a prezentat ca pe un bun prieten, ele fiind prea mici să înțeleagă, plus că pentru ele tatăl lor este cel mai important.

ADVERTISEMENT
Tiberiu Argint a petrecut Revelionul cu Andreea Bălan și cele două fiice ale sale
Tiberiu Argint a petrecut Revelionul cu Andreea Bălan și cele două fiice ale sale

În imaginile primit pe adresa redacției FANATIK, Tiberiu Argint apare în curtea Andreei Bălan, ridică lampioane împreună cu o prietenă comună, lucru pe care și artista l-a făcut și cu ceilalți invitați ai săi.

Partea ciudată este că vedeta nu a publicat imaginile cu iubitul ei, deși era prezent la petrecere și au trecut anul împreună, ca doi porumbei. De altfel, mama cântăreței l-a cunoscut pe Tiberiu Argint și se pare că- foarte încântată de noul partener de viață al blondei.

ADVERTISEMENT

Tânărul afacerist o însoțește peste tot pe Andreea Bălan, iar relația dintre ei devine cu fiecare zi care trece din ce în ce mai strânsă, aceasta cunoscându-i iubitului și familia, iar în decembrie chiar a fost în vacanță cu sora lui Tiberiu Argint.

Una peste alta, jurata Te cunosc de undeva ține încă pentru ea relația cu iubitul ei, deși a fost surprinsă de nenumărate ori cu el pe strada, la restaurant, ori în vacanțele peste hotare.

ADVERTISEMENT

Nici în vlogul postat pe Youtube Andreea Bălan nu a postat imagini cu iubitul ei, lăsând să se înțeleagă că nu a fost prezent la eveniment. Imaginile de mai sus demonstrează contrariul, că cei doi s-au bucurat unul de prezența celuilalt.

Andreea Bălan, în proces de divorț cu George Burcea

Trecută prin două nașteri, dintre care una cu complicații, cele de operații de cezariană pe care le-a avut au lăsat semne pe trupul vedetei, care a fost chiar la un pas să moară la cea de-a doua naștere. George Burcea i-a fost alături în tot acest timp, cel care i-a fost partener de viață până la începutul anului trecut și în continuare soț în acte. Dragostea dintre Andreea Bălan și actor a durat 5 ani și s-a terminat chiar la un an de la venirea pe lume a celui de-al doilea copil.

Cei doi au mutat divorțul la tribunal, unde Andreea Bălan dorește să obțină custodie pentru cele două fiice ale sale, dorind să-l lase pe tatăl fiicelor sale fără drept asupra deciziilor în ceea ce privește cei doi copii.

În prezent, Andreea Bălan are o relație cu Tiberiu Argint, iar George Burcea cu Viviana Sposub.

ADVERTISEMENT