Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Exclusiv. “Andreea, dacă ești interesată…”. Reacții savuroase după postarea virală a celei mai „fierbinte” fane a Farului. Video

Reacții savuroase la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI după o nouă postare ajunsă virală a fanei numărul unu a Farului.
20.05.2023 | 07:44
Andreea Bododel știe deznodământul partidei Farul - FCSB. Foto: Instagram - @andreeabododel.
ADVERTISEMENT

Farul – FCSB se află pe lista celor mai așteptate meciuri ale sezonului, iar ca urmare a deciziei gazdelor de a nu vinde bilete pentru derby-ul împotriva roș-albaștrilor, mai multe schimbări bizare au avut loc cu privire la prețul biletelor. Andreea Bododel, cea mai „fierbinte” fană a Farului, a avut o postare ajunsă virală în acest sens.

Andreea Bododel, propunere incendiară înainte de Farul – FCSB: ”Ofer două bilete la Farul – FCSB pentru o cazare la Mykonos”

Andreea Bododel, cunoscută sub titulatura de cea mai fierbinte fană a Farului, a lovit din nou înaintea derby-ului care ar putea fi decisiv pentru câștigarea titlului în SuperLiga, Farul – FCSB. Gazdele au decis să nu vindă bilete pentru ca suporterii roș-albaștrilor să nu ia cu asalt plăpânda arenă de la Ovidiu și au ales să le distribuie apropiaților.

ADVERTISEMENT

În această situație, mai mulți fani au încercat să profite și să vândă biletele la suprapreț, două tichete ajungând să se vândă cu 500 de euro. Andreea Bododel, fana numărul 1 a Farului, a făcut aluzie la contextul dat și a avut o postare devenită virală la InstaStory.

Cea mai „fierbinte” fană a Farului a precizat, în spirit de glumă, că este dispusă să cedeze două bilete la „finala” campionatului pentru o vacanță la Mykonos, în Grecia. „Ofer două bilete la Farul – FCSB pentru o cazare la Mykonos (4* plus)”, a scris Andreea Bododel, pe Instagram.

ADVERTISEMENT

Andreea Bododel.

Reacții savuroase după postarea virală a Andreei Bododel: „Suporteri pe interes”

Reacțiile savuroase s-au ținut lanț în cea mai recentă ediție a emisiunii FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI. Robert Niță, vechea „cunoștință” a Andreei Bododel, a glumit pe seama postării făcute de cea mai sexy fană a liderului din SuperLiga și a avut un dialog savuros cu Horia Ivanovici.

Robert Niță: Pe interes… Suporteri pe interes. Suporteri de rezultat

Horia Ivanovici: Nu, nu, nu pentru că fata a revenit și a spus că e o glumă bună. Pleci la Mykonos?

ADVERTISEMENT

Robert Niță: Nu, mie nu îmi place în „Italia”

Horia Ivanovici: Fata a zis că a glumit pentru că e bună postarea. ‘Ofer două bilete la meciul Farul – FCSB pentru o cazare la Mykonos, patru stele plus și își pune și mâna că râde după a revenit și a spus că va fi la meci. 

VEZI VIDEO MAI JOS

Robert Niță, propunere după postarea devenită virală: „Andreea, dacă ești interesată…”

Robert Niță a venit cu o altă propunere pentru Andreea Bododel. Cea mai sexy fană a Farului i-a asigurat pe suporteri și a mărturisit că va fi prezentă în tribună la derby-ul Farul – FCSB, duminică, 21 mai, de la ora 21:00.

ADVERTISEMENT

„Eu nu vreau să merg la meci, dar am două bilete București – Salonic, dacă se găsește cineva, eu oricum trebuie să călătoresc. Andreea, dacă ești interesată. Eu le-am plătit, m-a încurcat cineva care trebuia să meargă, n-am cum să vin, dar am un loc liber, un bilet de avion.

Andreea, dacă știi pe cineva care ar vrea că tot am mai glumit noi cu postarea precedentă. Mergem cu avionul, nu e tramvai acolo, cu bărcuța frumos. Doritorii intrați pe pagina de Facebook”, a fost propunerea lui Robert Niță.

Andreea Bododel, fosta soție a fotbalistului Tibi Bălan, a fost prezentă la ultimele meciuri ale Farului de pe teren propriu și a intrat în atenția publică, odată cu mesajul ironic postat după înfrângerea dureroasă a Rapidului, scor 2-7 cu echipa lui Gică Hagi.

Robert Niță, fostul fotbalist al giuleștenilor, a atacat-o pe frumoasa fană a Farului în direct la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, din cauza ironiei. „Atât am putut și noi în seara asta..7”, a scris tânăra pe contul personal de socializare.

FANATIK SUPERLIGA se vede pe orice dispozitiv conectat la internet, tabletă, laptop sau chiar telefon mobil. Asigurați-vă că există o conexiune bună și un loc cât mai confortabil, show-ul este garantat! De luni până vineri începând cu ora 10:30, de fiecare dată o nouă ediție de colecție. Emisiunea poate fi urmărită pe site-ul FANATIK, pe canalul de YouTube FANATIK, pe pagina de Facebook FANATIK sau pe pagina de Facebook Horia Ivanovici sau pe contul FANATIK de Tik-Tok.

ADVERTISEMENT