Life

Exclusiv! Andreea Marin, despre fiica ei, Violeta și Sărbătorile alături de Adrian Brîncoveanu: ”Iubesc nespus”

Andreea Marin a vorbit despre cum așteaptă, nerăbdătoare, momentele Sărbătorilor de Iarnă pe care le va petrece alături de Violeta și de Adrian Brîncoveanu, iubitul ei.
09.11.2022 | 11:00
Exclusiv Andreea Marin despre fiica ei Violeta si Sarbatorile alaturi de Adrian Brincoveanu Iubesc nespus
Andreea Marin, dezvăluiri despre relația cu Violeta, Sărbători de Iarnă și povestea de dragoste cu Adrian Brîncoveanu
ADVERTISEMENT

Sărbătorile de iarnă reprezintă, pentru fiecare dintre noi, ceva aparte. Cu siguranță bradul împodobit, masa plină și familia sunt elementele care aduc bucurie și care au cea mai multă importanță pentru mulți dintre noi. Despre viața de familie și sărbători am vorbit cu Andreea Marin, care ne-a oferit, în exclusivitate, detalii de culise despre ce se va petrece în căminul ei. Și, fără să ascundă că are toate motivele să fie mândră, fosta Zână a Surprizelor a vorbit în exclusivitate pentru FANATIK despre Violeta, fiica ei și a lui Ștefan Bănică jr, devenită adolescenră, dar și despre partenerul ei de viață, Adrian Brîncoveanu.

Andreea Marin, Sărbători în familie, cu Violeta și iubitul: ”Nicăieri nu e mai bine”

Pentru FANATIK, Andreea Marin a vorbit, în exclusivitate, despre tot ceea ce înseamnă sărbătorile de iarnă, decorarea casei și bucate alese. Vedeta de televiziune a dezvăluit și cu ce preparate se va delecta de Crăciun și de Revelion. Celebra prezentatoare ne-a mărturisit că, în fiecare an, pregătirile festive reprezintă, pentru ea și familia sa, cea mai frumoasă tradiție.

ADVERTISEMENT

Iubesc sărbătorile precum Crăciunul și Paștele, petrecute acasă. Nicăieri nu e mai bine, mai cald în suflet, mai frumos! Casa decorată după sufletul nostru, mâncarea gătită și savurată împreună cu cei dragi, daruri din inimă, clipe de neuitat.

E o tradiție la care nu vreau să renunț. Nu regăsesc acest spirit specific nouă în alt loc pe pământ. Nu mă pot bucura la fel de sărbători, oriunde m-aș afla”, ne-a spus, în exclusivitate, Andreea Marin.

ADVERTISEMENT

Andreea Marin, mâncăruri de Sărbători cu ingrediente din grădina casei

Andreea Marin a dezvăluit, în exclusivitate pentru FANATIK, că și-a făcut suficiente provizii din propria grădină și că are la îndemână toate ingredientele necesare pentru a pregăti cele mai delicioase preparate tradiționale perioadei Sărbătorilor de Iarnă.

„La acea vreme, (n.r. – în decembrie) grădina cu miresme, cum o numim, va hiberna, dar avem, în congelator sau în borcănele, darurile ei. Pe masa de Crăciun nu avem nimic pretențios, ci bucate tradiționale. Unele vin din Moldova natală. Abia aștept cozonacul, plăcintele, piftia , sărmăluțele și alte bunătăți”, a mai mărturisit Andreea Marin.

ADVERTISEMENT

Andreea Marin, mândră din cale afară de fiica ei, Violeta: ”Nu obișnuim să folosim laudele peste măsură”

Andreea Marin nu este numai una dintre cele mai apreciate prezențe feminine din showbizul românesc, ci și o mamă cu normă întreagă. Anii au trecut, iar Violeta s-a transformat, dintr-o fetiță timidă, într-o adolescentă isteață, după cum ne spune chiar mama sa.

„Eu cred că e o adolescentă isteață și frumușică, dar nu obișnuim să folosim laudele peste măsură, moderația e mai înțeleaptă. Învață, își clădește un viitor și sunt fericită să o am alături zi de zi. O iubesc nespus!”, a mai completat vedeta.

ADVERTISEMENT

De altfel, așa cum mărturisea pentru FANATIK, Andreea Marin are și motive să fie mândră de Violeta, rezultatele ei la învățătură ducând-o pe adolescență la concursuri internaționale de prestigiu.

Andreea Marin, mărturisiri despre iubitul ei, Adrian Brăncoveanu

Cu sufletul deschis, Andreea Marin a vorbit, în exclusivitate pentru FANATIK, despre relația cu partenerul său de viață, Adrian Brîncoveanu. Întrebată dacă a găsit la acesta iubirea și liniștea de care avea nevoie, celebra prezentatoare a mărturisit că se simte împlinită alături de el.

„Așa simt și îmi doresc să cred, nu am un bol de cristal să pot citi viitorul, dar cred în potrivirea noastră și în iubirea care ne ține împreună. Doamne ajută să fim sănătoși!”, a spus fosta Zână a Surprizelor.

Pentru că este implicată mereu în numeroase acțiuni și îi place să surprindă cu ceva nou întotdeauna, am fost curioși să aflăm, chiar de la Andreea Marin, câte ceva despre proiectul său de suflet, așa cum îl numește chiar ea.

„Creative Hub Voice And Visibility, noul meu hub multimedia, este proiectul meu de suflet pe care îl dezvolt pas cu pas. În rest, cum mă știți, comunicarea e specialitatea mea, marketingul și publicitatea, sunt un producător pasionat de ceea ce presupune meseria sa, iar zona umanitară e o constantă în viața mea”, a conchis Andreea Marin, pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT