Life

Exclusiv. Andreea Marin îi răspunde lui Leonard Miron, după ce a acuzat-o că-și promovează prietenii la TVR: “Nu știe să aprecieze valoarea”

03.03.2021 | 10:12
Exclusiv Andreea Marin ii raspunde lui Leonard Miron dupa ce a acuzato casi promoveaza prietenii la TVR Nu stie sa aprecieze valoarea
Andreea Marin îi răspunde lui Leonard Miron, după ce a fost acuzată că își urmărește interesul personal cu emisiunea de la TVR
ADVERTISEMENT

Andreea Marin (46 ani) se declară surprinsă de afirmațiile făcute de fostul coleg de la TVR, Leonard Miron (51 ani), care a spus, într-un interviu acordat site-ului FANATIK.RO, că prezentatoarea TV  își promovează prietenii și oamenii “care o ajută în viața personală”, în emisiunea “Nu există nu se poate!”.

Andreea Marin nu mai are nevoie de nicio prezentare. “Vorbește” cartea de vizită despre ea, iar proiectele în care a fost implicată, de-a lungul anilor, fie că au fost derulate în televiziune sau în zona umanitară, au plasat-o pe podiumul persoanelor publice care au, cu adevărat, ce spune. De voie, de nevoie, numele Andreei Marin a fost implicat, însă, și în subiecte controversate.

ADVERTISEMENT

Andreea Marin îi răspunde lui Leonard Miron, după ce a fost acuzată că promovează în emisiunea ei oameni “care o ajută în viața personală și profesională extra TVR”

Am contactat-o pe vedeta TVR pentru a comenta afirmațiile făcute de Leonard Miron, în cadrul interviului acordat FANATIK.RO,  despre emisiunea “Nu există nu se poate!”, pe care prezentatoarea TV o realizează la postul public de televiziune.

Ce părere are Andreea Marin despre acuzațiile lui Leonard Miron, care susține că TVR a devenit un instrument folosit în scop personal?  Andreea Marin spune ferm că este obișnuită “cu astfel de oameni, care se folosesc de numele meu doar ca să atragă atenția asupra lor”.

ADVERTISEMENT

Andreea Marin, după acuzațiile lui Leonard Miron: “Sunt învățată cu oameni care se folosesc de numele meu doar ca să atragă atenția asupra lor”

“Emisiunea ‘Nu exista nu se poate!’ aduce în fata reflectoarelor doar oameni cu adevărat valoroși, și aici numai cine nu e în stare sa aprecieze valoarea, poate avea îndoieli. Am descoperit astfel oameni incredibili, unii cunoscuți, dar cu istorii neexplorate la TV, iar majoritatea nu au apărut niciodată până acum într-o emisiune portret. Eu și domnul Miron nu ne cunoaștem personal, nu avem vreo istorie comună în televiziune, ne-am văzut mult prea rar cu mulți ani în urma în TV, așa că pentru mine vorbele lui au apărut, aparent, de… nicăieri. Sincer, nu mă prea interesează, sunt învățată cu astfel de oameni, care se folosesc de numele meu doar ca să atragă atenția asupra lor.

Oamenii echilibrați si liniștiți, mulțumiți de ale lor, își văd de propria treabă și de munca lor. Sunt unul dintre ei. Nu mă vedeți criticând capra vecinului, am destule de făcut în curtea mea. Așa că… sănătate, că-i mai bună decât toate!”, a declarat Andreea Marin, în exclusivitate, pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

Leonard Miron, despre Andreea Marin: “Nu mă pot uita la emisiunea ei”

Reacția Andreei Marin vine după ce Leonard Miron a declarat, într-un interviu acordat FANATIK.RO, că fosta Zână a Surprizelor își ghidează activitatea în TVR în funcție de interesele personale.

“Cu toată dragostea pentru Andreea Marin, dar emisiunea ei – care, hai să fim serioși, nu are o audiență- , este un fel de promovare a prietenilor și oamenilor care o ajută în viața personală și profesională extra TVR. Este și situația Alinei Sorescu care, la fel, îmi este dragă, mi-a fost băgată pe gât acum câțiva ani, dar mi-a devenit dragă. Nicăieri în lumea asta, postul de televiziune nu ar accepta ca eu să intru pe Instagram și să zic ‘Mulțumesc firmei care ne-a zugrăvit’ și pui hashtag numele emisiunii și al postului. Dacă ești un influencer, lumea te urmărește fără să etichetezi niște lucruri pentru care ești plătit în televiziune. Și așa se întâmplă la Alina Sorescu, la Andreea Marin, la Dinescu care – Doamne, iartă-mă – până să plece din TVR a folosit postul ăla ca pe grădina lui proprie. Asta nu e în regulă. Asta trebuie curățat, stabilirea unei distanțare clare între interesul TVR-ului, al omului care se uită, și interesele personale. (…)

ADVERTISEMENT

Fără răutate, îmi asum tot scandalul, dar uită-te și la Marina, și la Andreea, au fost geniale: Surprize, surprize și Ceaiul de la ora 5. Tot ceea ce a urmat a fost aceeași Marie, cu altă pălărie. Îți mai dau un exemplu, Iuliana Mariciuc. Iuliana a pornit ca și crainică, dar tot ce a făcut femeia asta, de la o etapă la alta, a fost altceva, și a ajuns cu emisiunea aia, ‘Viață ca în filme’, este ceva la care mă uit, dar la Andreea Marin nu am rezistat să mă uit.”, a spus Leonard Miron pentru FANATIK.RO.

Andreea Marin nu este singura vedetă pe care a luat-o în vizor Leonard Miron. Marina Almășan a fost numită hienă oportunistă de fostul TVR-ist. La rândul ei, vedeta TVR i-a răspuns dur și l-a acuzat că a încasat bani de la postul public de televiziune în perioada în care era angajat la o companie aeriană ca însoțitor de bord. (Citește Exclusiv. Numită hienă, vedeta TVR Marina Almășan îi răspunde dur lui Leonard Miron: “Măi, frustrat mic ce ești!”)

 

ADVERTISEMENT