Carousel hot news

Ionescu bate la uşile oltenilor. “Păcat de talentul lui”

Fostul fotbalist al Universităţii Craiova, Andrei Ionescu, ultima oară legitimat în Irak,  la  Naft Al Janoob, se află în aceste zile acasă în Bănie acolo unde speră să îşi găsească...
17.06.2015 | 13:04
 Ionescu bate la uşile oltenilor.

Fostul fotbalist al Universităţii Craiova, Andrei Ionescu, ultima oară legitimat în Irak,  la  Naft Al Janoob, se află în aceste zile acasă în Bănie acolo unde speră să îşi găsească un angajament la CS U Craiova.

Andrei este liber de cîteva zile. A jucat în Irak opt luni de zile, dar nu s-a acomodat cu viaţa de acolo. Sînt ceva discuţii cu cei de la CSU dar nu s-au concretizat. Să sperăm că îşi va găsi o echipă cît mai repede”, au dezvăluit pentru FANATIK.RO surse din anturajul fostului internaţional UNDER 21.

În aceste condiţii, surse din anturajul clubului lui Mihai Rotaru au mărturisit pentru FANATIK.RO că nu este prima dată cînd “Micul Balaci” bate la uşile celor de la CS U. “Păcat de talentul acestui fotbalist. Însă nu vă întrebaţi de ce el în ultimii ani a jucat aşa de puţin? Nu e prima dată cînd vrea să joace la Craiova, dar nu credem că mai este jucătorul de acum şapte sau opt ani”, a mărturisit o sursă din Bănie.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri