Carousel hot news

EXCLUSIV / Anghelache îl aduce pe Mateuţ în haită!

Dorin Mateuţ, fosta mare glorie a lui Dinamo şi cel care a cucerit ”Gheata de Aur” în 1989, cu 43 de reuşite, va reveni în Ştefan cel Mare. Fostul mare mijlocaş, acum în vîrstă de 48 de...
Autor: Cătălin Gheorghiu | 18.09.2013 | 10:45
EXCLUSIV / Anghelache îl aduce pe Mateuţ în haită!
Dorin Mateut.

Dorin Mateuţ, fosta mare glorie a lui Dinamo şi cel care a cucerit ”Gheata de Aur” în 1989, cu 43 de reuşite, va reveni în Ştefan cel Mare. Fostul mare mijlocaş, acum în vîrstă de 48 de ani, a fost sunat de Constantin Anghelache, care îi pregăteşte un post în cadrul clubului.

Momentan, nu se ştie exact ce funcţie va ocupa, însă şefii se gîndesc fie la una administrativă, fie să fie director tehnic, alături de Gheorghe Mulţescu, fie să coordoneze Centrul de Copii şi Juniori.

”E adevărat că am vorbit cu domnul Anghelache, mi-a spus că mă va suna şi vom discuta despre ce funcţie voi ocupa în cadrul clubului. Aştept şi eu să văd ce îmi vor spune ei, apoi voi vedea ce fac. Cînd Dinamo a avut nevoie de mine, am răspuns afirmativ. Şi cînd m-a solicitat Ando, eu am venit în Ştefan cel Mare alături de el, deci va fi o adevărată plăcere să lucrez la clubul meu de suflet!”, a spus Mateuţ pentru FANATIK.

”E adevărat că am vorbit cu Mateuţ, încă nu ştim ce funcţie îi vom oferi, rămîne să discutăm”, a spus şi Constantin Anghelache.

De ce n-a rămas la Şahtar?

Dorin Mateuţ a fost dorit de Mircea Lucescu ca antrenor secund la Şahtar Doneţk, însă tratativele nu s-au realizat din cauza şefilor clubului. ”Astă iarnă am fost la Doneţk şi am stat o oră, iar în această vară am fost din nou. Nu am semnat contractul pentru că preşedintele clubului dorea pe acel post un antrenor de la echipa a doua pe care să-l pregătească domnul Lucescu pentru cînd va pleca el de la echipă. Dar nea Mircea nu a vrut, le-a zis celor de acolo Oricum, experienţa a fost extraordinară alături de nea Mircea, de jucători precum Fernandinho, Taison, Srna. Jucătorii îmi spuneau Mister, mă asimilaseră, dar n-a fost să fie, sînt fericit că a fost o experienţă frumoasă”.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!