Sport
notix pixel id

Exclusiv. Ante Roguljic, noua vedetă a oltenilor, a fost refuzat de Dinamo în urmă cu 2 luni! Ce salariu are croatul

Ante Roguljic a fost refuzat de Dinamo înainte de a semna cu U Craiova! Croatul a debutat cu gol pentru olteni.
19.10.2021 | 10:36
Exclusiv. Ante Roguljic, noua vedetă a oltenilor, a fost refuzat de Dinamo în urmă cu 2 luni! Ce salariu are croatul
ADVERTISEMENT

Croatul Ante Roguljic este noua speranță a Universității Craiova. FANATIK a aflat în exclusivitate că mai înainte să semneze cu trupa finanțată de Mihai Rotaru, fotbalistul de 25 de ani a fost propus la Dinamo!

Deși nu solicita un salariu exagerat, și era dispus să semneze pe o perioadă scurtă de timp, șefii ”câinilor” l-au trimis la plimbare pe Roguljic.

Ante Roguljic e ”în probe” până în iarnă

De meserie mijlocaș ofensiv, Ante Roguljic i-a cucerit pe olteni încă de la prima apariție. A intrat în minutul 46 al meciului cu Academica Clinceni și a înscris primul lui gol în alb și albastru în al doilea minut adițional.

ADVERTISEMENT

Oficialii de la Dinamo au motive să-și roadă unghiile. Fotbalistul a fost propus trupei din Ștefan cel Mare imediat după ce a fost ridicata interdicția de a afectua transferuri, în urmă cu o lună și jumătate.

Roguljic putea ajunge la Dinamo împreună cu un alt fotbalist croat, dar au fost refuzați, deși erau dispuși să semneze pe termen scurt.

ADVERTISEMENT

Salariul solicitat era de 5.000 de euro lunar, atât cât încasează în acest moment la U Craiova. Mai mult, și condițiile contractuale erau aceleași ca la gruparea olteană.

Așa cum FANATIK a dezvăluit în exclusivitate la sfârșitul lunii trecute, Ante Roguljic a semnat cu Universitatea Craiova un contract valabil până în iarnă, cu un salariu lunar de 5.000 de euro.

ADVERTISEMENT

Oltenii au acceptat condițiile solicitate de agentul jucătorului și chiar i-au făcut contract pe 3 ani și jumătate. Însă, înțelegerea pică dacă în următoarele trei luni nu confirmă.

Dorit de Ajax și Tottenham, Ante Roguljic a semnat cu Red Bull Salzburg

Născut la Split, în Croația, Ante Roguljic a făcut pasul spre fotbalul mare în 2013, la vârsta de 17 ani. A fost achiziționat de Red Bull Salzburg deși Ajax Amsterdam pregătise o ofertă de 10 milioane de euro pentru mijlocaș.

ADVERTISEMENT

Până să ajungă la Red Bull Salzburg și Tottenam Hotspur și-a exprimat interesul pentru fotbalist. Transferul acestuia la gruparea londoneză și la Ajax a fost blocat de impresarii jucătorului care au solicitat comisioane foarte mari.

A bifat o singură prezență în tricoul multiplei campioane a Austriei fiind mereu împrumutat la alte echipe precum Liefering, Hajduk Split și Admira Waker.

ADVERTISEMENT

În 2017 a semnat cu Pafos din Grecia, iar între 2018 și 2021 a evoluat în Slovacia, la Trencin, pentru care a jucat în 50 de partide și a înscris 11 goluri.


CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria SPORT
A apărut noua revistă Fanatik
  • NOUL FANATIK, prima revistă de sport pe hârtie lucioasă
  • 84 pagini de emoții, la NUMAI 5 lei
A apărut noua revistă Fanatik