Fotbal intern

Dorinel a bătut palma cu Niculae! Vezi care este contractul său

UPDATE 18:27 / ”În fotbal tot timpul este o provocare. Chit că iei o echipă de pe ultimul loc şi încerci să o salvezi, sau alta să tragi la cupe europene, iar în cazul meu, Astra are...
04.03.2015 | 13:00
Dorinel a batut palma cu Niculae Vezi care este contractul sau
ADVERTISEMENT

UPDATE 18:27 / ”În fotbal tot timpul este o provocare. Chit că iei o echipă de pe ultimul loc şi încerci să o salvezi, sau alta să tragi la cupe europene, iar în cazul meu, Astra are pretenţii. V-am spus, nu pot să stau mult departe de fotbal. Le cer jucătorilor seriozitate şi disciplină, dacă vrem să ne îndeplinim obiectivul”, a declarat Dorinel Munteanu, la prezentarea oficială ca antrenor al Astrei.

”Au fost multe discuţii cu echipe de afară, dar nu s-au concretizat. Oferta domnului Niculae a fost binevenită”, a mai spus Dorinel.

ADVERTISEMENT

UPDATE 13:10 / Dorinel Munteanu va semna astăzi cu Astra Giurgiu. Contractul său va fi de scurtă durată, în primă fază.Da, este adevărat, m-am înţeles verbal cu domnul Niculae pentru un contract. Voi semna întîi pe 3 luni şi în funcţie de rezultate vom vedea dacă prelungim la vară. Chiar acum sînt în maşină, mă îndrept spre Giurgiu, a declarat Munteanu la Digi Sport.

UPDATE 18:09 / Dorinel Munteanu se află în negocieri avansate cu Astra Giurgiu şi sînt şanse mari să parafeze în orele următoare un contract cu deţinătoarea Cupei României. Contactat de FANATIK.RO, Leonid Istrati, agentul lui Dorinel Munteanu, a declarat: “Dorinel încă nu a semnat, dar sîntem foarte aproape să ajungem la un acord. Contractul va fi pînă la vară, cu opţiune de prelungire”. 

ADVERTISEMENT

UPDATE / Patronul Astrei a vorbit despre alegerile pe care trebuie să le facă în legătură cu antrenorul care o să ocupe banca tehnică, anunţînd că nu s-a decis asupra viitorului nume de tehnician care va prelua Astra. “Nu am hotărît nimic. Negociem cu 6-7 antrenori şi pînă duminică vom numi pe cineva“, a spus Ioan Niculae pentru Dolcesport.

…………………………………………….

Astra Giurgiu a început dezastruos partea a doua a sezonului, iar Ioan Niculae a decis să-l demită pe Oleg Protasov la începutul acestei săptămîni. În locul ucraineanului, patronul deţinătoarei Cupei României este hotărît să-l aducă la echipă pe Gheorghe Mulţescu, sub comanda căruia Astra a obţinut rezultate excelente, în urmă cu doi ani şi jumătate.

ADVERTISEMENT

Conform surselor FANATIK.RO, “Turcul” este prima variantă pentru giurgiuveni, tehnicianul dîndu-şi acordul de principiu să vină la Giurgiu. Discuţiile finale ar urma să aibă loc în acest weekend, cînd Mulţescu se întoarce în ţară! 

Mulţescu, în capul listei!

În prezent, Mulţescu se află sub contract cu Al-Ettifaq, din Arabia Saudită, însă este decis să încerce o nouă aventură în Liga 1, nemulţumit de condiţiile pe care le-a găsit la arabii din liga secundă. “Niculae a fost impresionat de jocul prestat de Astra sub comanda lui Mulţescu şi regretă şi acum felul în care a fost îndepărtat în 2012. La momentul respectiv, Dinu Gheorghe l-a lucrat şi, în cele din urmă, l-a dat afară pentru a-i face loc lui Isăilă. Acum vrea să-l aducă la echipă şi să-i dea mînă liberă. Niculae este convins că Mulţescu îi va responsabiliza pe jucători, care sînt lipsiţi de motivaţie”, au punctat sursele FANATIK.RO.

ADVERTISEMENT

Stoican, variantă de rezervă

Dacă, totuşi, tratativele cu Mulţescu nu se vor finaliza cu succes, Niculae are şi o variantă de rezervă. Vrea să-l aducă la echipă pe Flavius Stoican, care a lăsat o bună impresie în perioada în care a antrenat pe Dinamo. Dar principala ţintă pentru Niculae este Mulţescu, dar rămîne de văzut dacă va reuşi să-şi rezilieze rapid contractul cu Al-Ettifaq.

10 partide a stat Mulţescu pe banca Astrei în sezonul 2012-2013

7 victorii, 2 egaluri şi o remiză este bilanţul lui Mulţescu la Astra

ADVERTISEMENT