Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Exclusiv. Atac necruțător al lui Tudorel Stoica la Gigi Becali. ”FCSB este ajutată de cineva din minister ca Steaua să nu promoveze. Săracii de la FCSB cred că joacă la Steaua!” Video

Scandalul dintre CSA Steaua și clubul lui Gigi Becali este departe de a fi încheiat, iar Tudorel Stoica crede că sunt persoane care nu doresc ca echipa Armatei să promoveze.
09.03.2023 | 12:35
Exclusiv Atac necrutator al lui Tudorel Stoica la Gigi Becali FCSB este ajutata de cineva din minister ca Steaua sa nu promoveze Saracii de la FCSB cred ca joaca la Steaua Video
Scandalul dintre CSA Steaua și clubul lui Gigi Becali este departe de a fi încheiat, iar Tudorel Stoica crede că sunt persoane care nu doresc ca echipa Armatei să promoveze. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Într-o ediție anterioară a emisiunii FANATIK SUPERLIGA, juristul Florin Talpan a dezvăluit faptul că finanțatorul FCSB este protejat de oameni din Ministerul Apărării Naționale, care ar trebui să fie alături de echipa Armatei.

Tudorel Stoica, acuze grave în direcția lui Gigi Becali

Intrat prin telefon la cea mai nouă ediție a emisiunii FANATIK SUPERLIGA, fostul mare jucător Tudorel Stoica este de părere că Gigi Becali este susținut din umbră de persoane din MApN și din această cauză CSA Steaua nu a primit drept de promovare în SuperLiga.

ADVERTISEMENT

”Nu știu ce se întâmplă și de ce Steaua nu poate să promoveze, bănuiesc doar. Din punctul meu de vedere formația FCSB este avantajată de cineva din minister ca Steaua, echipa mea de suflet, a suporterilor, care a făcut cea mai mare performanță, care are palmaresul și care se numește Steaua, să nu promoveze în SuperLiga.

Dacă ar promova, atunci și-ar da seama cei de la UEFA, cei de la FIFA cine este adevărata Steaua care a câștiga Cupa Campionilor. Îi văd și pe săracii jucători de la FCSB care spun că ei joacă la Steaua, nu au cum să joace la Steaua. Pe mine nu are cine să mă contrazică, decât faptele și ceea ce e scris.

ADVERTISEMENT

Deocamdată este scris că Steaua, echipa din Liga 2, este câștigătoare de Cupa Campionilor, are culorile și stema. FCSB este într-adevăr o echipă de SuperLiga, dar nu are cum să fie și nu va fi niciodată câștigătoarea Cupei Campionilor”, a declarat Stoica.

VEZI VIDEO MAI JOS

FRF, prima vinovată pentru scandalul dintre CSA Steaua și FCSB

Fostul căpitan al Stelei este de părere că pentru oamenii care conduc fotbalul românesc este mai bine ca echipa Armatei să nu aibă drept de promovare, pentru că FCSB a luat bani de la UEFA pentru performanțele din trecut ale ”roș-albaștrilor”.

ADVERTISEMENT

”Nu de cei de la FCSB nu este lăsată Steaua să promoveze, ci de oameni din anturajul celor de la FCSB care vor să ajute ca această echipă (n.r. – CSA Steaua) să nu ajungă în SuperLiga. Dacă ajunge Steaua în SuperLiga și cu FCSB-ul în SuperLiga, vă dați seama ce se va întâmpla la UEFA.

Ei au luat niște bani pe baza performanței făcută de Steaua, că au câștigat Cupa Campionilor, iar așa se va descoperi cine a câștigat cu adevărat Cupa Campionilor, cine a făcut performanță cu Supercupa Europei. Și atunci nu ar fi bine nici pentru fotbalul românesc.

ADVERTISEMENT

Cred că cei de la federație ar fi trebuit să intervină primii în conflictul ăsta, să anunțe oficialitățile ce se întâmplă și care este realitatea. Dar, la noi e bine ca legile să aibă mai multe înțelesuri și fiecare să profite după propriul interes”, a spus el, la emisiunea FANATIK SUPERLIGA.

CSA Steaua nu va avea drept de promovare nici în sezonul viitor

Tudorel Stoica consideră că delăsarea oamenilor de la minister și orele de disputare a partidelor din eșalonul secund sunt principala cauză a faptului că suporterii vin în număr destul de mic la meciutile echipei CSA Steaua.

”E adevărat că sunt puțini suporteri la meciurile Stelei, dar orele de disputare sunt avantajoase probabil pentru televiziuni, dar nu și pentru suporteri. Faptul că de doi ani de zile nu s-a făcut nimic ca echipa aceasta să intre în SuperLiga… Dacă ne vom implica, dacă echipa va intra în SuperLiga, alături de noi vor veni și mai mulți.

Au fost contactați oameni cu putere, cu bani, care au vrut să participe, dar această delăsare din partea ministerului… Dar în armată știți cum e, dacă cel care e comandant spune ‘Am primit ordin de la ministrul nu știu care sau de la șeful cutare’, nimeni nu poate ști dacă a primit sau nu, că nimeni nu-l întreabă pe ministru. Rămâne așa și atunci tot timpul va fi o necunoscută.

E dureros pentru noi cei care ne-am pierdut tinerețea pe stadionul din Ghencea să vedem că această echipă nu poate să intre în SuperLiga, nu este ajutată de cei de la minister. Era foarte simplu să găsești un partener care să preia totul și echipa să promoveze.

Anul trecut am înțeles, anul ăsta e prea clar că se întâmplă ceva ca echipa aceasta să nu fie lăsată. Și sunt convins că și anul viitor tot așa se va întâmpla”, a mai afirmat Stoica, la emisiunea FANATIK SUPERLIGA.

Fanatik SuperLiga, emisiunea care vine cu numeroase exclusivități din fotbalul românesc, poate fi urmărită în fiecare zi de luni până vineri. Cu Horia Ivanovici, luni marți și vineri, și Ioana Cosma, miercuri și joi, ca prezentatori. Fanatik SuperLiga este LIVE pe site-ul FANATIK.RO, pe canalul de YouTube FANATIK, pagina de Facebook Horia Ivanovici Oficial, contul FANATIK de pe Tik-Tok, dar și pe contul de Twitch FANATIK.

ADVERTISEMENT