Sport

STEAUA. EXCLUSIV / Atacant de Liga Campionilor pentru play-off!

STEAUA. Trupa lui Reghecampf s-a calificat în play-off-ul Ligii Campionilor, după victoria cu 2-0 împotriva Spartei Praga....
04.08.2016 | 23:59
STEAUA EXCLUSIV  Atacant de Liga Campionilor pentru playoff

STEAUA. Trupa lui Reghecampf s-a calificat în play-off-ul Ligii Campionilor, după victoria cu 2-0 împotriva Spartei Praga.

Gigi Becali a anunţat că-şi va pune în aplicare planul de transferuri imediat după ce Steaua trece de cehi. Dar pînă să-şi facă patronul transferurile pe care le anticipa, Steaua se poate întări cu un jucător extraordinar tocmai pe un post unde lucrurile nu sînt tocmai în regulă, cel de atacant.

Vrea 30.000 de euro lunar

STEAUA. Francezul David N’Gog este ultimul nume important care a fost propus Stelei. Atacantul în vîrstă de 27 de ani, fost jucător la PSG şi Liverpool, cu meciuri importante în cupele europene, ar putea fi o adevărată lovitură pentru trupa lui Becali. Este liber de contract după ce s-a despărţit de Reims, unde a jucat din 2014, şi nu are pretenţii foarte mari. Sursele FANATIK.RO dezvăluie că impresarul a solicitat pentru clientul său un salariu lunar de 30.000 de euro.

Nu s-a înţeles cu Astra

STEAUA. N’Gog venise zilele trecute în România, pentru a negocia cu Astra, dar tratativele s-au împotmolit din cauza banilor şi urmau să fie reluate după reîntoarcerea campioanei de la Copenhaga. Între timp, impresarul lui David nu a pierdut timpul şi a intrat în discuţii şi cu Steaua. Reghecampf şi staff-ul său nu au refuzat varianta, a fost informat şi Gigi Becali, dar acesta ar fi strîmbat din nas cînd a auzit pretenţiile francezului.

“Dacă mai lasă din bani, putem bate palma!”

STEAUA. Calificarea în play-off-ul Ligii Campionilor, care asigură de fapt locul în grupele Europa League şi un pot de circa 10 milioane de euro, îl poate face mai disponibil pe Becali. Mai ales că a declarat că are nevoie de un atacant de valoare pentru ca echipa să facă faţă în cupele europene. “Dacă mai lasă din pretenţii, undeva pe la 20, maxim 25.000 de euro lunar, ne-am putea înţelege”.

N’Gog este un jucător cu experienţa cupelor europene, chiar dacă în ultimii ani, după plecarea de la Liverpool nu a mai fost la echipe de prim-plan.

I-a şi dat gol Stelei lui Ilie Dumitrescu

STEAUA. David N’Gog a şi jucat împotriva Stelei, în sezonul 2010/2011 al Europa League. Era la Liverpool, antrenată de fostul selecţioner englez Roy Hodgson, iar Steaua era pregătită de Ilie Dumitrescu. Nu doar că a jucat, dar N’Gog a şi marcat în poarta roş-albaştrilor. Cele două formaţii făceau parte din grupa K, alături de Napoli şi Utrecht.

Pe 16 septembrie 2010, pe “Anfield”, Liverpool învingea Steaua antrenată de Ilie Dumitrescu cu 4-1. N’Gog a fost integralist şi a marcat două goluri. Primul, din penalty, în minutul 55, cu care a făcut 2-1 după ce egalase Cristi Tănase, iar ultimul, cel din minutul 91, a stabilit scorul final. Partida de la Bucureşti s-a jucat pe 5 decembrie 2010, a fost 1-1, iar N’Gog a intrat în minutul 75 în locul lui Milan Jovanovici. Pe banca Stelei era Lăcătuş.

DAVID N’GOG

Născut pe 1 aprilie 1989

2006-2008 PSG 18 meciuri/1 gol

2008-2011 Liverpool 63 meciuri / 9 goluri

2011-2014 Bolton Wanderers 81 meciuri / 14 goluri

2014 Swansea 3 meciuri / 0 goluri

2014-2016 Reims 41 meciuri / 10 goluri