News

Exclusiv. Aurelian Bădulescu se însoară mâine. Cine e și cum arată viitoarea soție a liderului consilierilor PSD de la Capitală

Aurelian Bădulescu, consilier general PSD, se va căsători civil joi, 5 aprilie 2022, cu iubita lui, Andreea. Cei doi s-au cunoscut în urmă 7 luni și au decis să-și unească destinele.
04.05.2022 | 16:24
Exclusiv Aurelian Badulescu se insoara maine Cine e si cum arata viitoarea sotie a liderului consilierilor PSD de la Capitala
Aurelian Bădulescu se căsătoește cu iubita lui, Andreea. Ceremonia religioasă va avea loc în iunie / Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Aurelian Bădulescu, fost viceprimar general al Capitalei, a decis să renunțe la burlăcie. El se va căsători cu iubita lui, o tânără pe nume Andreea Macovei. Cununia civilă va avea loc joi, 5 aprilie, la Primăria sectorului 4, urmând ca ceremonia religioasă să se desfășoare în cursul lunii iunie. Nicușor Dan, un adversar politic ”tradițional” al lui Bădulescu, e invitat special.

Cine e viitoarea soție a lui Aurelian Bădulescu

Aurelian Bădulescu și Andreea Macovei s-au cunoscut în urmă cu 7 luni, prin intermediul unei prietene comune, care le-a făcut cunoștință. A fost dragoste la prima vedere, iar cei doi și-au dat repede seama că sunt făcuți unul pentru celălalt.

ADVERTISEMENT

”Când e dragoste mare, vă dați seama, nu mai încape loc de așteptare. Există și o vârstă la care trebuie s-o terminăm cu lucrurile care, la un moment dat, poate, ne-au prins bine… Acum, gata, asta a fost!…”, a declarat Aurelian Bădulescu pentru FANATIK.

Iubita lui Aurelian Bădulescu nu este persoană publică și nu are nicio legătură cu politica. Acesta pare, de altfel, secretul acestei relații care a evoluat extrem de rapid.

ADVERTISEMENT

”Andreea e o fată normală, ce să vă spun despre ea?… Nu are nicio legătură cu viața politică. E o fată din Piatra Neamț care își vede de treaba ei… Nu-mi place mie să vorbesc mult despre chestii personale”, ne-a mai spus Aurelian Bădulescu.

Fostul viceprimar al Capitalei va avea două rânduri de nași

Ceremonia religioasă este programată la data de 11 iunie 2022 și va avea loc la o biserică din comuna ilfoveană Voluntari. Aurelian și Andreea vor avea două perechi de nași, prieteni apropiați ai mirilor. Este vorba despre cuplul Ligia și Emanuel Gheorghe și soții Daniela și George Barcan.

ADVERTISEMENT

Mai mulți oameni politici importanți vor fi prezenți la evenimentul din luna iunie. Întrebat dacă i-a chemat la nuntă și pe rivalii săi politici, Bădulescu a explicat că în ziua respectivă va uita de toate conflictele pe care le-a avut de-a lungul timpului și că îi așteaptă chiar și pe cei care nu prea îl au la inimă.

”O să vină mai toată lumea. Colegii de partid, sigur că da… Cine are plăcerea să vină, e binevenit. Sigur că am invitat și din alte partide, acum vedem dacă vor considera că e bine să vină sau nu”, a mai dezvăluit Aurelian Bădulescu pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

Aurelian Bădulescu: ”M-aș bucura să vină Nicușor Dan”

Bădulescu e hotărât să facă un armistițiu chiar și cu Nicușor Dan, primarul general al Capitalei, despre care spune că îl așteaptă alături de el cu ocazia acestui eveniment fericit.

”Pe domnul Nicușor Dan o să-l invit în mod special și sincer m-aș bucura să vină la cununia religioasă”, a mai spus Aurelian Bădulescu.

Aurelian Bădulescu și Nicușor Dan sunt în conflict încă de pe vremea când actualul edil era coleg cu social-democratul în Consiliul general. În iunie 2020, Bădulescu a reușit să strice conferința de presă pe care Dan a încercat s-o țină în legătură cu întârzierea lucrărilor în zona Prelungirea Ghencea, în timpul mandatului Gabrielei Firea.

Acum 4 luni, Bădulescu spunea că-i va face plângere penală lui Nicușor Dan

Bădulescu l-a bruiat permanent pe Nicușor Dan, care nu a mai putut să se concentreze și să-și expună mesajul. Până la urmă, s-a ajuns la scandal și îmbrânceli.

În ianuarie 2022, Aurelian Bădulescu a anunțat că îi va face plângere penală lui Nicușor Dan, după ce acesta ar fi semnat, fără acordul Consiliului general, prelungirea contractului între un cunoscut lanț de restaurante fast-food și Primăria Capitalei, pentru încredințarea gratuită a unor terenuri pentru următorii 25 de ani.

ADVERTISEMENT