Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Exclusiv. Balaj vorbește despre “falimentul CFR-ului” în direct la Fanatik SuperLiga! Care e situația financiară reală a clubului. Video

Cristi Balaj a vorbit despre falimentul CFR-ului. În direct la Fanatik SuperLiga, președintele campioanei României a dezvăluit detalii despre situația financiară a clubului.
28.04.2023 | 14:18
Exclusiv Balaj vorbeste despre falimentul CFRului in direct la Fanatik SuperLiga Care e situatia financiara reala a clubului Video
Cristi Balaj a vorbit despre falimentul CFR-ului la Fanatik SuperLiga. Care este situația financiară a clubului. Foto: colaj FANATIK.
ADVERTISEMENT

CFR Cluj a publicat situația financiară la finalul lunii martie pentru obținerea licenței UEFA. Cifrele au arătat că stadiul financiar al clubului finanțat de Neluțu Varga nu este îmbucurător, însă „falimentul CFR-ului” a fost dezmințit de Cristi Balaj în direct la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

Cristi Balaj vorbește despre „falimentul CFR-ului”: „Avem în continuare nevoie de sprijinul finanțatorului”

CFR Cluj are o misiune extrem de dificilă în a-și apăra ultimele cinci titluri cucerite consecutiv. Formația antrenată de Dan Petrescu se află la patru puncte în spatele liderului Farul, cu cinci etape rămase din play-off. În ultima vreme au fost scoase în evidență probleme financiare ale CFR-ului, iar Cristi Borcea anunța la FANATIK SUPERLIGA că echipa finanțată de Neluțu Varga ar putea intra în insolvență dacă nu va accede în cupele europene.

ADVERTISEMENT

Cristi Balaj a negat sub orice formă „falimentul CFR-ului”, mărturisind că problemele se rezumă la sprijinul finanțatorului Neluțu Varga, ci nu la un colaps financiar. „Am văzut articolele care apar, plus că titlurile pompoase și siropoase aproape că nu au nimic în legătură cu conținutul articolului.

Eu înțeleg că intenția site-urilor, presei este în a îndemna cititorul să dea clic și să citească articolul. Înțeleg, pentru că asta aduce ulterior anumite beneficii chiar și materiale. Pentru a depăși aceste etape avem nevoie din păcate, în continuare, de sprijinul finanțatorului”, a declarat Cristi Balaj. VEZI VIDEO AICI.

ADVERTISEMENT

Câți bani a adus Neluțu Varga la CFR Cluj pentru plata datoriilor

Cristi Balaj a argumentat declarația prin faptul că CFR Cluj a scăpat de datoriile restante către angajați. Președintele Campioanei României a dezvăluit în direct la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI că Neluțu Varga a împrumutat clubul cu aproximativ 3 milioane de euro.

„Au descoperit că a venit Neluțu Varga cu bani la club și asta înseamnă dezastru. Cum să fie dezastru când noi la 31 martie ne-am îndeplinit obligațiile că nu aveam datorii restante către angajați, jucători sau foști jucători, staff sau alte cluburi. Îndeplinite aceste criterii, clubul nostru a obținut licența pentru sezonul 2023-2024.

ADVERTISEMENT

Aproape 3 milioane de euro au fost datoriile. A venit finanțatorul să ne sprijine. (n.r. Varga a împrumutat clubului și voi ați plătit?) Da. Aici am avut și sprijinul jucătorilor pe care îi avem în club și staff-ului tehnic. Au existat anumite înțelegeri, însă datoria față de angajații clubului comparativ cu anul precedent a scăzut cu aproximativ 40%”, a mai spus Cristi Balaj, la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

Cristi Balaj a demontat „falimentul CFR-ului”: „Domnul Varga ne-a asigurat că este alături de club”

Cristi Balaj a explicat că situația se va schimba în cazul în care CFR Cluj nu va prinde cupele europene, însă a mărturisit că nu se va ajunge până în pragul „falimentului”. Patronul Neluțu Varga l-a asigurat pe președinte că indiferent de situație va rămâne alături de club.

ADVERTISEMENT

(n.r. faliment fără cupele europene?) Neluțu Varga a spus că nu, doar că în situația asta, probabil reorganizarea clubului va fi făcută diferit față de cum ar fi făcută în situația în care am fi jucat în cupele europene. Bugetul va fi diferit. (n.r. nu sunt probleme financiare dacă nu prindeți cupele europene?) Nu. Domnul Varga ne-a asigurat că este alături de club în continuare indiferent ce se întâmplă.

La fel ca și noi își dorește să câștige campionatul. Nu se pune problema dacă intrăm sau nu în cupele europene. Vrem să câștigăm campionatul. Suntem la patru puncte diferență. El a spus că indiferent de ceea ce se întâmplă el sprijină clubul. Este alături de CFR Cluj”, au fost cuvintele lui Cristi Balaj, la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

FANATIK SUPERLIGA este live de la 10:30 în fiecare zi de luni până vineri, și poate fi urmărită pe site-ul FANATIK, dar și pe canalul de YouTube FANATIK, de la pagina de Facebook FANATIK la contul FANATIK de pe Tik-Tok. Și nu uitați pagina de Facebook Horia Ivanovici Oficial!

ADVERTISEMENT