Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Exclusiv. Bănel Nicoliță are emoții înaintea finalei pentru titlu Farul – FCSB: “Coman al meu mă face campion!”. Video

Bănel Nicoliţă are încredere că Florinel Coman va aduce titlul pentru FCSB, însă recunoaşte că are emoţii înaintea meciului decisiv cu Farul Constanţa.
19.05.2023 | 20:28
Exclusiv Banel Nicolita are emotii inaintea finalei pentru titlu Farul  FCSB Coman al meu ma face campion Video
Exclusiv. Bănel Nicoliță are emoții înaintea finalei pentru titlu Farul - FCSB Coman al meu mă face campion!. Video
ADVERTISEMENT

Farul Constanţa şi FCSB joacă un meci cu titlul pe masă, duminică, de la ora 21:00, la Ovidiu. Dacă va câştiga, echipa lui Hagi devine campioana României, însă dacă roş-albaştrii se vor impune, vor prelua conducerea în SuperLiga.

Bănel Nicoliță are emoții înaintea finalei pentru titlu Farul – FCSB: “Coman al meu mă face campion!”

Bănel Nicoliţă, fostul jucător al celor de la FCSB, este în continuare “trup şi suflet pentru culori” şi a declarat la FANATIK SUPERLIGA că Florinel Coman este omul care o va face pe FCSB campioană:

ADVERTISEMENT

“Va fi un meci foarte greu şi chiar am emoţii. Există posibilitatea să pierdem, întâlnim o echipă foarte bună, montată. Au o singură soluţie: victoria. Eu cred că dacă FCSB va câştiga, este clar că va fi campioană.

Cred că 80-90% FCSB este campioană. Coman al meu mă face campion”, a fost reacţia lui Bănel Nicoliţă la FANATIK SUPERLIGA vis-a-vis de lupta la titlu.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali: “Va fi cea mai mare emoție pe care am avut-o vreodată”

Şi Gigi Becali va avea mari emoţii la meciul cu Farul Constanţa. Patronul celor de la FCSB a spus că va trăi la cote maxime acest meci, mai ales că îşi doreşte foarte mult acest titlu de campion al României:

“La meciul cu Farul o să fie cele mai mari emoții, probabil. Când ești tânăr, ești puternic și stăpânești emoția sau nu știu, e prea puternic trupul, capul și mintea. Cu cât ești mai în vârstă, emoția este mult mai puternică.

ADVERTISEMENT

Deși ești mai înțelept, este mai slab trupul și nu poate stăpâni. Va fi cea mai mare emoție pe care am avut-o vreodată. Bine, dacă ai 2-0 la pauză nu mai ai emoții așa mari.

“Îmi doresc pentru că aproximativ 90% din fotbal e împotriva mea”

Dacă bați Farul și după aia ai 2-0 cu Rapid la pauză, nu mai ai emoții. Sunt multe calcule și multe situații. Ce e clar, cea mai mare emoție va fi cu Farul. Știi de ce îmi doresc acest titlu? Îmi doresc pentru că aproximativ 90% din fotbal e împotriva mea.

ADVERTISEMENT

Nu o fac cu răutate, oamenii își aleg calul și eu nu sunt calul ales în fotbal. Și niciodată nu am fost calul ales în fotbal”, a spus Gigi Becali la FANATIK SUPERLIGA.

FANATIK SUPERLIGA se vede pe orice dispozitiv conectat la internet, tabletă, laptop sau chiar telefon mobil. Asigurați-vă că există o conexiune bună și un loc cât mai confortabil, show-ul este garantat! De luni până vineri începând cu ora 10:30, de fiecare dată o nouă ediție de colecție. Emisiunea poate fi urmărită pe site-ul FANATIK, pe canalul de YouTube FANATIK, pe pagina de Facebook Horia Ivanovici sau pe contul FANATIK de Tik-Tok.

ADVERTISEMENT