Life

Exclusiv. Bianca Comănici de la Puterea dragostei, la Bravo, ai stil?: „Cel mai tare îmi e frică de Botezatu”

22.10.2020 | 16:32
Exclusiv Bianca Comanici de la Puterea dragostei la Bravo ai stil Cel mai tare imi e frica de Botezatu
ADVERTISEMENT

Bianca Comănici, fostă concurentă la Puterea dragostei, are un mare vis: să fie concurentă la Bravo, ai stil. Fosta parteneră a lui Livian a vorbit despre această dorință în exclusivitate pentru FANATIK și a spus de ce i-ar fi cel mai tare teamă dacă ar intra în competiție.

Bianca s-a înscris pentru actualul sezon al emisiunii, însă nu a primit nicio confirmare, cel mai probabil fiind păstrată pentru cel de-al doilea sezon.

ADVERTISEMENT

Vedeta ne-a spus că ar face față acestei emisiuni și ar fi o reală provocare să își pună în valoare stilul în fața celor trei jurați, dintre care, de unul i-ar fi puțin teamă.

„M-am înscris la Bravo, ai stil, însă apoi am participat la Puterea dragostei. Nu am fost sunată de producători, dar sper să fiu cooptată în sezonul al doilea. Ar fi o reală provocare pentru mine”, ne-a declarat Bianca.

ADVERTISEMENT

Bianca Comănici de la Puterea dragostei, în cărți pentru cel de-al doilea sezon Bravo, ai stil

Cel mai bine s-ar înțelege cu Raluca Bădulescu, însă toți cei trei jurați i se par interesanți căci consideră că are ceva de învățat de la ei: „Îmi plac toți, au ceva aparte. Eu oricum m-am obișnuit la Puterea dragostei să fac față situațiilor dificile, și cred că m-aș descurca.

Totuși, îmi este frică de Cătălin Botezatu, dar probabil dacă l-aș cunoaște s-ar schimba lucrurile. Cel mai bine cred că m-aș înțelege cu Raluca Bădulescu”.

ADVERTISEMENT

Din sezonul actual, Bianca Comănici are o preferată: „Îmi place foarte mult Theo Rose. Este cea mai simpatică și ea merită să câștige”.

Fosta concurentă a reality-show-ului și-a pus multe proiecte în stand-by

Din informațiile noastre, filmările din acest sezon sunt aproape de final. Marea finală a competiției, care va fi difuzată în aproximativ două luni va fi transmisă în direct. Bianca are șanse foarte mari să fie cooptată pentru cel de-al doilea sezon al show-ului.

ADVERTISEMENT

Fosta concurentă de la Puterea dragostei ne-a mai spus că momentan a pus anumite proiecte pe hold pentru că vrea să se ocupe mai mult de anumite chestiuni personale, dar în curând le va pregăti anumite surprize fanilor ei.

Bianca Comănici a fost una din cele mai iubite concurente din reality-show-ul de la Kanal D, câștigând cel de-al doilea sezon la brațul lui Livian, de care s-a despărțit după ce au ieșit din casa din Istanbul și cu care în prezent nu mai are nici măcar o relație de amiciție.

 

 

ADVERTISEMENT