Life

Exclusiv. Bianca Drăgușanu îi face praf pe Alex Bodi și Daria Radionova: „Îmi este milă de ea. Personaje penibile”

24.01.2021 | 11:43
Exclusiv Bianca Dragusanu ii face praf pe Alex Bodi si Daria Radionova Imi este mila de ea Personaje penibile
Bianca Drăgușanu, atac la adresa Dariei Radionova: „Mi se pare penibil" Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Bianca Drăgușanu a lansat un atac fără precedent la adresa Dariei Radionova. Vedeta a făcut declarații în exclusivitate pentru FANATIK, după ce iubita lui Alex Bodi a făcut o remarcă la adresa ei.

Vedeta TV nu dorește niciun fel de asociere cu actuala iubită a fostului ei soț, Alex Bodi. Ea spune că această situație este una penibilă și că rusoaica dorește să își facă reclamă, folosindu-i numele. Cele două femei au disputat dragostea afaceristului din Mediaș încă din vremea când acesta era căsătorit cu fosta asistentă TV, rusoaica fiindu-i amantă, susține Bianca Drăgușanu, lucru pe care nu omite să-l spună.

ADVERTISEMENT

Toată tevatura dintre cele două vedete a început după ce Daria Radionova a declarat în cancan.ro că nu dorește să fie, la rândul ei, asociată cu fosta prezentatoare TV.

„Nu am niciun mesaj de trimis acestei femei. Viața ei nu mă interesează și nu mă deranjează. A spus multe lucruri rele despre mine și a încercat intenționat să mă doboare. Nu voi face asta, la rândul meu. Ea știe cine este și nu trebuie să amintesc eu nimănui”, a menționat Daria Radionova, pentru sursa menționată.

ADVERTISEMENT
Alex Bodi, alături de Daria Radonova, iubita lui
Alex Bodi, alături de Daria Radionova, iubita lui

Bianca Drăgușanu, atac la adresa Dariei Radionova: „Mi se pare penibil”

Ofensată de mărturiile rusoaicei, Bianca Drăgușanu a făcut declarații pe marginea subiectului, deschizând un război cu fostul soț și actuala sa iubită.

„În primul rând, despre cine vorbim? Este comic și amuzant! Vorbim despre niște persoane care vorbesc despre mine, că să se scrie despre ele.

ADVERTISEMENT

Ce părere să am despre o femeie care a fost amantă fostului meu soț din februarie 2020? Mi se pare penibil cum o persoană, care a trăit pe ascuns cu un bărbat căsătorit mai bine de jumătate de an, să deschidă gura și să se pretindă a fi ceva ce nu a fost, nu este și nu va fi.

Nu-mi doresc asocierea cu aceste personaje penibile. Îmi este milă de ea și această comedie penibilă nu este circul meu. În favoarea ei, ar fi fost bine să tacă, nu să se agaţe ca o lipitoare de numele meu, ca să apară la TV sau în ziare. Eu sunt Bianca Drăgușanu, am peste 14 ani de carieră și proiecte TV.

ADVERTISEMENT

Şi asta datorită numelui meu. Restul, ca și ciupercile după ploaie. Repet, nu-mi doresc asocierea cu nişte personaje cu care nu am tagențe”, a declarat Bianca Drăgușanu pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT