Life

Exclusiv. Bianca Drăgușanu, lovitură din partea lui Alex Bodi. Adevărul a ieșit la iveală

04.01.2021 | 11:21
Exclusiv Bianca Dragusanu lovitura din partea lui Alex Bodi Adevarul a iesit la iveala
ADVERTISEMENT

Bianca Drăgușanu a avut parte de o lovitură de proporții din partea lui Alex Bodi, după ce adevărul despre inelul de pe mâna Dariei Radionova a ieșit la iveală. Se pare că afaceristul din Mediaș nu mai vrea să audă de fosta lui soție.

Afacerista de origine rusă a postat diverse imagini pe rețelele de socializare, în care își etalează inelul în valoare de zeci de mii de euro, despre care s-a scris că a fost al Biancăi Drăgușanu.

ADVERTISEMENT

FANATIK a aflat adevărul despre inelul controversat și acesta nu a ajuns, de fapt, la Daria Radionova. Este vorba despre alt inel asemănător care a ajuns pe mâna rusoaicei, care valorează mai mult.

Bianca Drăgușanu, lovitură din partea lui Alex Bodi. Adevărul a ieșit la iveală

Relația de doi ani dintre Bianca Drăgușanu și Alex Bodi este istorie acum, după ce blondina i-a pus capăt în urmă cu câteva luni. Afaceristul din Mediaș a trecut destul de repede peste despărțire și s-a afișat împreună cu Daria Radionova, fosta lui amantă.

ADVERTISEMENT

Cei doi formează un cuplu în adevăratul sens al cuvântului și nu se mai ascund, ba chiar au postat mai multe imagini împreună de sărbători. Este clar că afaceristul din Mediaș vrea să o dea uitării pe Bianca, așa că i-a pregătit o lovitură la care nimeni nu se aștepta.

S-a scris mult despre inelul de pe mâna Dariei, care i-ar fi aparținut Biancăi Drăgușanu înainte, însă adevărul a ieșit acum la iveală și lucrurile stau cu totul diferit. FANATIK a aflat că inelul de pe mâna Dariei Radionova nu este același care i-a aparținut fostei asistente a lui Dan Capatos.

ADVERTISEMENT
Bianca Drăgușanu, Daria Radionova
Inelul Dariei Radionova, foarte asemănător cu cel al Biancăi Drăgușanu. Colaj: Fanatik

Alex Bodi a recurs la altă metodă pentru a-i da lovitura fostei sale iubite. Astfel, acesta a returnat inelul la firma de bijuterii de la care a fost luat și l-a înlocuit cu unul mai scump, pe care i l-a oferit actualei iubite.

Potrivit informațiilor obținute de FANATIK, inelul cu diamante prețioase al Dariei Radionova valorează 15.000 de euro, în timp ce inelul care i-a aparținut Biancăi Drăgușanu are o valoare de 10.000 de euro.

ADVERTISEMENT

Deși cele două bijuterii par a fi una și aceeași, există un detaliu care le deosebește, în afară de prețul amețitor. Inelul fostei asistente TV este mai rotund, în timp ce Daria Radionova are unul de o formă pătrată, așa cum se poate observa în imaginile de mai jos.

Inelul Dariei Radionova (stânga), diferit de cel al Biancăi Drăgușanu. Colaj: Fanatik
Inelul Dariei Radionova (stânga), diferit de cel al Biancăi Drăgușanu. Colaj: Fanatik

Alex Bodi a petrecut sărbătorile alături de Daria Radionova

Alex Bodi se află în arest la domiciliu, iar Daria Radionova i-a fost alături de sărbători, pe care le-a petrecut la vila luxoasă a afaceristului. Cei doi au publicat mai multe imagini împreună și nu și-au mai ascuns legătura amoroasă.

Chiar dacă frumoasa șatenă a fost amanta lui Alex Bodi în timp ce era cu Bianca Drăgușanu, acest lucru nu a reprezentat un motiv pentru care să-și ascundă relația. Mai mult, afaceristul este mai fericit ca niciodată.

Cei doi îndrăgostiți nu au fost singuri de sărbători. Din peisaj nu au lipsit fetițele lui Alex Bodi, care i-au lipsit enorm bărbatului, aflat după gratii mai bine de o lună. Acesta profită de timpul petrecut acasă și se bucură de această perioadă, chiar dacă trece prin clipe delicate.

ADVERTISEMENT