Life

Exclusiv. Bianca Drăgușanu, primele declarații după ce s-a spus că s-ar fi cuplat cu un afacerist turc

07.09.2020 | 17:21
Exclusiv Bianca Dragusanu primele declaratii dupa ce sa spus ca sar fi cuplat cu un afacerist turc
Bianca Drăgușanu, prima reacție după ce s-a spus că s-a cuplat cu afaceristul turc
ADVERTISEMENT

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi sunt istorie, din nou. Cei doi și-au spus de curând adio, deși păreau mai îndrăgostiți ca oricând unul de altul, în ultimele luni. Afaceristul și frumoasa blondină au avut o relație presărată cu multe scandaluri și împăcări.

Bianca Drăgușanu a avut o primă reacție în legătură cu zvonurile că ar iubi din nou. De această dată nu este vorba despre vreo împăcare cu afaceristul din Mediaș. De câteva zile există multe voci care susțin că între blondină și un afacerist turc s-ar fi înfiripat o nouă legătură.

ADVERTISEMENT

Bărbatul misterios din viața Biancăi ar fi nimeni altul decât fostul iubit al Otiliei Bilionera, originar din Turcia. Totodată, acesta ar mai fi avut în trecut o legătură și cu Ioana Filimon, fosta concurentă de la Ferma Vedetelor.

Ce spune Bianca Drăgușanu despre zvonurile că s-ar iubi cu un afacerist turc. Declarații exclusive

Pentru a accentua și mai tare ruptura de afaceristul cu care a fost și măritată până în luna martie din acest an, când au ajuns la notar pentru divorț, pe contul de Instagram al Biancăi nu mai există vreo poză cu ea și Alex Bodi, în postura de cuplu.

ADVERTISEMENT

Ei au fost plecați pe litoral cu câteva săptămâni, iar vacanța din Mamaia ar fi trebuit să aibă rolul să îi apropie. În realitate, i-a îndepărtat și mai mult unul de celălalt.

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi pare că și-au încheiat socotelile o ultimă dată, iar afaceristul a fost deranjat de noua legătură a fostei lui iubite. Din acest motiv, Bianca a dorit să facă lumină în legătură cu tot ce s-a spus despre faptul că ea și Cengiz Şıklaroğlu, omul de afaceri turc, ar forma un cuplu.

ADVERTISEMENT

Pe vedetă nu au interesat-o părerile lui Alex Bodi și a dorit să sublinieze acest detaliu. Între ea și afaceristul turc nu ar exista nimic mai mult decât o relație de prietenie, la ora actuală.

“Nu mă interesează. Nu vreau să aflu ce a zis. Nici nu mai contează. Cât despre Cengiz, suntem doar prieteni. La film nu ne-am uitat doar noi, eram mai multe persoane. Însa suntem doar prieteni și nimic mai mult.”, a transmis Bianca Drăgușanu, în exclusivitate pentru FANATIK, referitor la reacțiile lui Alex Bodi.

ADVERTISEMENT
Exclusiv. Bianca Drăgușanu, primele declarații după ce s-a spus că s-ar fi cuplat cu un afacerist turc
De câteva zile există zvonuri că după despărțirea de Alex Bodi, Bianca s-ar fi cuplat cu afaceristul turc Cengiz Şıklaroğlu (foto dreapta)

“S-au întâmplat prea multe în ultimii doi ani. Nu mă interesează. Nu vreau să aflu ce a zis. Nici nu mai contează.”, a declarat Bianca, după ce am încercat să-i transmitem replica lui Alex Bodi de pe reteaua socială, în urma apariției blondinei cu milionarul turc.

ADVERTISEMENT