ADVERTISEMENT
Life

Exclusiv. Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău, pregătiți pentru o nouă aventură. Unde și-au cumpărat bilete de avion

Autor: Cerasela Stafie | 06.01.2021 | 21:22
Exclusiv. Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău, pregătiți pentru o nouă aventură. Unde și-au cumpărat bilete de avion
Bianca Drăgușanu s-a despărțit deja de Gabi Bădălău? Ce au observat fanii pe Instagram Colaj: Fanatik

FANATIK a aflat în exclusivitate că Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău vor avea parte de o nouă aventură. Cei doi au hotârât să prelungească sărbătorile cu un sejur într-o destinație exotică. Biletele de avion au fost deja cumpărate și vor pleca direct din Dubai.

ADVERTISEMENT

Fosta asistentă TV și bărbatul alături de care a petrecut Crăciunul și, ulterior, a avut parte de zile pline de distracție în orașul din Emiratele Arabe Unite vor pleca în curând în Maldive, după cum ne-au declarat surse apropiate acestora.

Nici unul dintre ei nu a recunoscut oficial că ar fi început o relație, dar ambii au menționat că sunt persoane adulte, libere și vor să-și trăiască viața.

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău, pregătiți pentru o nouă aventură. Unde și-au cumpărat bilete de avion

Surse apropiate celor doi ne-au spus că noua vacanță ar fi fost propusă de Bianca Drăgușanu, iar noul ei pretendent a dorit să-i facă pe plac. Astfel, cei doi sunt pregătiți pentru zile însorite pe insulele Republicii Maldive.

ADVERTISEMENT

Fosta prezentatoare TV ne-a declarat că nu este pregătită 100% să-și asume această relație și a lăsat de înțeles că se poate vorbi despre o nouă idilă amoroasă în viitor. „Mie îmi place să fiu răsfățată și să fiu cucerită, nu e ceva ieșit din comun. Dar nu e nimic din ceea ce pare. Deocamdată! Și dacă ar fi să fie, care e problema, o viață avem.

Faptul că am ieșit într-un cerc de prieteni comuni și că el mă curtează asta nu înseamnă că încă mâine mă mărit. El a declarat că mă place, iar mie îmi place să fiu curtată. N-am obligații, sunt o femeie asumată. Ce este așa rău că mă curtează Gabi? Nu datorez nimănui nimic”, ne-a declarat aceasta.

La rândul lui, Gabi Bădălău a recunoscut că au ieșit împreună și a spus că Bianca este o femeie pe care orice bărbat și-ar dori-o și nu a exclus varianta unei romanțe.

ADVERTISEMENT

„Sunt un bărbat liber și asumat. Bianca este o femeie superbă și deșteaptă pe care orice bărbat și-ar dori-o ca iubită sau parteneră, dar deocamdată nu e nimic între noi. Doar am ieșit împreună. Nu știm ce ne rezerva viața”, a declarat acesta, potrivit Viva.

Frumoasa blondă a fugit în Dubai încă de dinainte de sfârșitul anului. Ea a petrecut Crăciunul în compania unui grup de prieteni, între care și afaceristul. Bărbatul a urmat-o și în Dubai pe fosta soție a lui Alex Bodi. Cei doi sunt cazați la același hotel, nu se știe sigur dacă împart și camera.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT