Life

Exclusiv. Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău se mută împreună: “O tratează ca pe o prințesă”

09.02.2021 | 10:32
Exclusiv Bianca Dragusanu si Gabi Badalau se muta impreuna O trateaza ca pe o printesa
ADVERTISEMENT

Relația Biancăi Drăgușanu cu Gabi Bădălău trece la alt nivel. Diva și tânărul afacerist au discutat deja despre următorul pas în povestea lor de amor și, în scurt timp, Bianca Drăgușanu ar urma să se mute în una dintre casele pe care Gabi Bădălău le deține în București.

FANATIK.RO are detalii exclusive din intimitatea Biancăi Drăgușanu și a lui Gabi Bădălău. Surse apropiate celor doi ne-au declarat că blondina și Gabi Bădălău, fiul baronului de Giurgiu, Nicolae Bădălău, se iubesc pasional și sunt nerăbători să-și oficializeze relația, în ciuda tuturor speculațiilor care planează asupra relației lor. Mai mult, cei doi au stabilit deja în care dintre casele deținute de Gabi Bădălău o să se mute, în viitor, Bianca Drăgușanu.

ADVERTISEMENT

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău se pregătesc de nuntă

“Gabi așteaptă divorțul de Claudia (n.r. Claudia Pătrășcanu) ca să poată să facă nunta cu Bianca. Au discutat deja despre mutarea Biancăi în una dintre casei lui. Au decis să-și construiască relația încet, discret, fără mare tam-tam. El o tratează ca pe o prințesă și are susținerea familiei lui, în ciuda a tot ce s-a spus.  Gabi este un înger pentru Bianca. O iubește, o răsfață, este bărbatul perfect pentru ea. “, au declarat surse apropiate celor doi, pentru FANATIK.

Bianca Drăgușanu, tratată ca o prințesă de Gabi Bădălău. Sursa foto: Facebook
Bianca Drăgușanu, tratată ca o prințesă de Gabi Bădălău. Sursa foto: Facebook

“Familia lui Gabi Bădălău o iubește deja pe Bianca Drăgușanu”

Conform surselor noastre, familia Bădălău a cunoscut-o deja pe Bianca Drăgușanu și a îndrăgit-o imediat, fapt ce a consolitat povestea de amor care se desfășura pe un teren alunecos, din cauza tensiunilor avute de cei doi cu foștii parteneri de viață. Este cunoscut faptul că Gabi Bădălău se află în plin divorț de mama copiilor săi, Claudia Pătrășcanu, care i-a adus acuzații grave,  iar, de cealaltă parte, Bianca Drăgușanu este încă urmărită de căsnicia avută cu Alex Bodi.

ADVERTISEMENT

“Bodi este obsedat de Bianca. Vorbește încontinuu despre ea, chiar și de față cu Daria . De aici apar mereu tensiunile între ei, iar Daria nu știe ce să mai facă.  În vila despre care se spune că se iubesc nu este deloc lapte și miere”, au declarat surse din anturajul lor, pentru FANATIK.RO.

Bianca Drăgușanu, motiv de scandal între Alex Bodi și Daria Radionova

Și asta nu e tot! În vila din Tunari în care Alex Bodi execută arestul la domiciliu nu ar fi deloc liniște. Daria Radionova, actuala lui iubită, a ajuns la capătul răbdării, după ce a observat că afaceristul nu o poate uita pe Bianca Drăgușanu care l-a șters definitiv din viața ei.

ADVERTISEMENT

“S-a scris că Bianca și Bodi ar fi reluat legătura, dar nu există nicio conversație între cei doi. Bianca nu vrea să mai audă de el. A suferit prea mult în căsnicie, iar Gabi a venit ca un înger în viața ei”, au dezvăluit surse din apropierea celor doi, pentru FANATIK.

Daria Radionova, declarații despre tensiunile cu Alex Bodi

Daria Radionova neagă existența unui triunghi amoros între Bianca Drăgușanu, Alex Bodi și ea. Rusoaica a dezmințit, la Antena Stars, toate zvonurile conform cărora ar fi plecat de acasă din cauza unei întâlniri virtuale dintre Alex Bodi și fosta lui soție, Bianca Drăgușanu.

ADVERTISEMENT

“Acest gen de știri false nu ne deranjează, fiindcă realitatea este alta. Avem încredere unul în celălalt. Petrecem 24 din 24 împreună. Realitatea este diferită. Nu, nu me pasă de asta. Și dacă vreodață mi-aș face bagajele ar fi doar ca să merg în vacanță cu Alex. Asta este tot.”, a spus Daria Radionova, pentru sursa citată.

 

 

ADVERTISEMENT