News

EXCLUSIV / Eric Bicfalvi a REFUZAT oferta lui Dnipro: “Am respins propunerea. Îi mai aşteptăm la discuţii!”

Eric Bicfalvi este unul dintre cei mai buni stranieri. Are un sezon de vis la Volîn Luţk şi este golgheterul campionatului din Ucraina cu 9 goluri marcate în 14 meciuri, la egalitate cu vîrful...
Autori: Daniel Vlad, Marian Popovici | 14.12.2014 | 15:14
EXCLUSIV / Eric Bicfalvi a REFUZAT oferta lui Dnipro:

Eric Bicfalvi este unul dintre cei mai buni stranieri. Are un sezon de vis la Volîn Luţk şi este golgheterul campionatului din Ucraina cu 9 goluri marcate în 14 meciuri, la egalitate cu vîrful lui Dinamo Kiev, Andrei Iarmolenko. Evoluţiile lui Bicfalvi au atras privirile echipelor mari din Ucraina, cea mai insistentă fiind Dnipro.

Presa ucrainiană scrie că Dnipro are şanse mari să îl transfere pe Bicfalvi, unele voci spunînd că jucătorul e acontat. Impresarul lui Bicfalvi, Dragoş Daniel a declarat pentru FANATIK.RO că discuţiile cu Dnipro sînt adevărate, însă jucătorul şi clubul nu s-au înţeles încă:

“Este adevărat, în cursul zilei de luni, am avut o întîlnire cu cei de la Dnipro şi am discutat un posibil transfer al lui Eric la echipa lor, mai ales că el e în ultimele 6 luni de contract. Cluburile erau înţelese între ele, însă nu s-a înţeles Eric cu Dnipro.

Dacă ei îl vor cu adevărat pe Eric Bicfalvi, atunci îi aşteptăm cu o altă contraofertă deoarece pe prima am respins-o. Nu ne grăbim să ne punem semnătura pe un alt contract, pentru că pînă la 31 ianuarie avem tot timpul din nume. Consider că Eric are valoare pentru că în acest moment este golgheterul campionatului, la egalitate cu Iarmolenko, pe care Dinamo Kiev cere 25 de milioane de euro”, a declarat Daniel pentru FANATIK.RO.

Eric Bicfalvi a debutat la echipa naţională în această toamnă, în meciul amical cu Danemarca, cîştigat de tricolori cu 2-0, ambele goluri fiind marcat de Keşeru.

P: Înregistreaza-te acum la Sportingbet si primesti un Free Bet de 400 lei!

 

 

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!