Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Exclusiv. Billel Omrani s-a săturat de FCSB după derby-ul cu CFR Cluj. A discutat deja cu impresarul! Video

Horia Ivanovici a anunțat în exclusivitate la Fanatik SuperLiga că Billel Omrani este foarte supărat după tratamentul de care a avut parte la FCSB - CFR Cluj 0-1. Vrea să plece!
16.12.2022 | 12:08
Exclusiv Billel Omrani sa saturat de FCSB dupa derbyul cu CFR Cluj A discutat deja cu impresarul Video
Billel Omrani vrea să plece de la FCSB după ce i s-a întâmplat la partida cu CFR Cluj. Sursă foto: Sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

FCSB a pierdut derby-ul cu CFR Cluj, scor 0-1, restanță din etapa a 9-a din SuperLiga. Billel Omrani a fost titular, dar evoluția sa a fost una modestă în prima repriză. David Miculescu i-a luat locul la pauză. Omrani fusese titularizat, așa cum a anunțat FANATIK după accidentarea lui Compagno, de care tot FANATIK a scris în exclusivitate.

Billel Omrani s-a săturat de FCSB după derby-ul cu CFR Cluj! I-a transmis impresarului că vrea să plece!

Situație care l-a deranjat foarte mult pe fostul atacant al celor de la CFR Cluj, mai ales că a simțit că decizia nu a venit de la antrenori, ci de la patron. Din informațiile FANATIK, francezul consideră că la FCSB nu există profesionalism și este hotărât să plece de la echipă. Și-a anunțat impresarul că vrea să plece la altă echipă, cel târziu în vară.

ADVERTISEMENT

VEZI VIDEO MAI JOS

“Din informațiile noastre de la FANATIK.RO, Omrani este foarte deranjat de ce s-a întâmplat și i-a ceut deja impresarului să îi caute echipă de la vară. Consideră că o echipă profesionistă nu face schimbări la pauză și așa mai departe. Modalitatea în care s-a întâmplat”, a explicat Horia Ivanovici la FANATIK SUPERLIGA.

Adrian Ilie și Bănel Nicoliță, invitați la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, sunt de părere că francezul ar trebui să fie în primul rând supărat pe evoluția sa. “Era Gigi inspirat, ca la meciul trecut, să îl scoată de la minutul 20. Serios vorbesc”, a punctat Adrian Ilie.

ADVERTISEMENT

“Eu pe Omrani nu îl puneam titular și îl băgam ultimele 20 de minute”, a explicat Bănel Nicoliță.“Dar nu e deranjat că nu o atinge?”, a punctat și Robert Niță la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

Gigi Becali l-a făcut praf pe Billel Omrani după FCSB – CFR Cluj 0-1: “La revedere cu el!”

Pentru ca ruptura dintre Billel Omrani și FCSB să fie cu atât mai clară, Gigi Becali a lansat și el un atac virulent la adresa atacantului adus de la CFR Cluj. Și i-a transmis că și-a irosit ultima șansă la echipă.

ADVERTISEMENT

“Am mai făcut eu o greșeală, e a mea, trebuia să joace David Miculescu titular în atac. Omrani deja, nu mai e ăla…. la revedere cu el, pierde toate baloanele, nu știu, am greșit și am zi să joace”, a declarat Gigi Becali la Prima Sport după FCSB – CFR Cluj 0-1.

Billel Omrani a ajuns la CFR Cluj în 2016 și s-a despărțit în vara acestui an de echipa campioană. După mai multe luni în care nu a avut angajament, Omrani a ales să semneze pentru FCSB. Chiar Gigi Becali a insistat pentru ca acest transfer să se facă.

ADVERTISEMENT

Billel Omrani, 29 de ani, este cotat la 1,3 milioane de euro conform Transfermarkt.de. În acest sezon a jucat 10 partide în SuperLiga pentru FCSB. A marcat un gol și a dat două pase decisive.

ADVERTISEMENT