EXCLUSIV. Budescu, OFERTĂ din China lui Dan Petrescu! "Mai bună!"

Numele lui Constantin Budescu continuă să fie pe buzele oamenilor de fotbal şi ale microbiştilor. Cu siguranţă cel mai mediatizat sportiv român din ultimele luni, incomparabil mai mult decît Simona Halep, cea mai valoroasă sportivă din România la momentul actual.

După traseul Zagreb - Doha - Bucureşti, un nou loc de pe glob este inclus în itinerariul posibil al fotbalistului. Sursele FANATIK.RO au dezvăluit că jucătorului i s-a transmis că o ofertă de ultim moment din China, campionatul în care antrenează cu mare succes Dan Petrescu, poate reprezenta o adevărată lovitură financiară atît pentru fotbalistul în cauză, cît şi pentru clubul giurgiuvean.

REACTIA DE ULTIMA ORA A UI BUDESCU! CE SPUNE DE STEAUA!!!

"Dacă ar fi fost din alt campionat, era acceptată de toată lumea, însă Budescu nu este tentat să o accepte pentru că este conştient că ar pierde echipa naţională. Îşi doreşte să joace la EURO din Franţa. Însă oferta este pe masă, Budescu a cerut cîteva zile de gîndire pentru cele două-trei variante pe care le are pentru un transfer", a precizat apropiaţii lui Budescu.

Salariu uriaş pentru Budescu

Oferta din China este, precizează sursele FANATIK.RO, cea mai bună variantă din punct de vedere financiar, jucătorul urmînd să ajungă să cîştige aproximativ 1 milion de dolari pe an! Asta în timp ce şi Ioan Niculae este mulţumit cu suma pe care Astra ar urma să o încaseze, patronul giurgiuvenilor dîndu-şi acordul imediat după ce a văzut partea financiară!

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, marcatori, comentariul live, statisticile partidei! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de astăzi

CUM A PIERDUT BUDESCU UN SALARIU DE 2 MILIOANE DE EURO!!! DETALII SI DECLARATII AICI

"Jucătorul urmează să încaseze 800.000 euro pe sezon, iar Astra primeşte 2 milioane de euro, cu tot cu TVA, dacă Budescu ajunge în China. Însă naţionala are un cuvînt greu de spus", au punctat apropiaţii lui Budescu.

Steaua rămîne pe poziţii

Deşi s-a speculat că Steaua s-a retras din cursa pentru Constantin Budescu, steliştii rămîn în continuare în joc, însă dorinţa lui Ioan Niculae este ca preţul lui Budescu pentru Steaua să fie de 2,5 milioane euro.

"Încă se discută pe marginea ofertei, însă la cum se desfăşoară lucrurile e greu de crezut că jucătorul o să ajungă la Steaua", au încheiat sursele FANATIK.RO.

viewscnt
1 EUR4.6346 lei+0,0014
1 USD3.9285 lei+0,0100
1 XAU158.8245 lei+0,5663