Fanatik Show

Prima BOMBĂ a lui Burleanu: Reghe şi Il Luce la naţională

UPDATE  Burleanu a anunţat că va avea o discuţie şi cu Mircea Lucescu, pe care vrea să-l aducă în staff-ul naţionalei. "Voi încerca să am o discuţie cu domnul Mircea Lucescu în zilele...
05.03.2014 | 23:10
Prima BOMBA a lui Burleanu Reghe si Il Luce la nationala
ADVERTISEMENT

UPDATE  Burleanu a anunţat că va avea o discuţie şi cu Mircea Lucescu, pe care vrea să-l aducă în staff-ul naţionalei. “Voi încerca să am o discuţie cu domnul Mircea Lucescu în zilele următoare. L-am dori aproape de echipa naţională”, a recunoscut Burleanu la un post de televiziune.

…………………………………………….

UPDATE Laurenţiu Reghecampf e decis: vrea la naţională, dar şi la Steaua! Tehnicianul din Ghencea e gata să dea curs ofertei primite de la noul şef de la FRF, de a antrena prima reprezentativă. Mai mult, Reghe spune că dacă devine selecţioner, va chema la lot jucătorii intraţi în conflict cu Piţurcă, cum este şi Radu Ştefan. 

ADVERTISEMENT

Atac la Piţurcă: “Nu este capabil” 

Reghe şi-a început tirul la adresa actualului selecţioner supărat că Latovlevici nu a mai fost conovocat: “Nu pot să accept un selecţioner care nu a convocat un jucător pentru că a avut el impresia că nu s-a pregătit bine la un antrenament. Înseamnă că tu, ca antrenor, nu eşti capabil să-l pregăteşti! Pentru mine, în momentul de faţă, Piţurcă nu mai este un om în care să am încredere. Vă spun sincer că un antrenor care spune că un jucător nu a bătut la indicaţia lui o lovitură liberă nu are cum să fie la naţională. Nu poţi să nu chemi un jucător care joacă meci de meci la cea mai bună echipă din campionat”.

Vrea să preia naţionala 

Tehnicianul Stelei a lăudat alegerea lui Burleanu pe postul de preşedinte al FRF şi a anunţat că e gata să preia naţionala: “Îmi pare sincer rău de ce s-a întîmplat cu cei din proces. Nu ştiu ce se întîmpla dacă era Gică Popescu… Azi s-a întîmplat un lucru bun. A apărut un tînăr care vrea să reuşească în sport, Burleanu, care cred că va face performanţă. E un om al viitorului. Domnul Burleanu a pus punctul pe “i”. Transmite un mesaj foarte puternic. Am spus de multe ori că vreau asta, dar numai în paralel cu ceea ce fac la Steaua. Eu vă spun că pot să fac asta, nu mi-e teamă”.

ADVERTISEMENT

Deschide uşa jucătorilor refuzaţi de Piţurcă

“Două lucruri sînt foarte importante. Sînt 3-4 jucători care nu vin la naţională atîta timp cît este Piţurcă, iar cel mai important este Ştefan Radu, care ar putea face enorm de multe pentru naţională. Eu vreau să avem dialog, să găsim soluţii, avem jucători ca Aldea, Grădinaru, Stanciu, Iancu, pot ajuta mai mult echipele naţionale. Sînt jucători la Steaua, la Vaslui, la Dinamo, sînt mulţi jucători buni în ţară, eu l-aş fi luat pe Ţucudean la echipa naţională, dacă i-ai luat pe Rus şi pe Filip”, a spus Reghecampf.

Discuţie cu galeria: “Strîngem rîndurile!”

Reghe spune că Steaua nu se va confrunta cu probleme, chiar dacă Meme Stoica a ajuns în închisoare. “Cu Meme nu se poate încă discuta, o să încercăm să strîngem cît mai mulţi fani, pentru că în momentul de faţă trebuie să strîngem rîndurile. M-am întîlnit cu şefii galeriei, iar lângă echipa noastră vor fi mulţi oameni. Pentru mine, personal, este foarte greu. Mi-am pierdut un prieten”, a încheiat Reghe.

ADVERTISEMENT

………………………………………………

UPDATE Noul şef al Federaţiei Române de Fotbal îl vrea pe Reghe la naţională: “Reghecampf ar trebui să fie selecţioner. Dacă se pune problema, voi negocia cu Victor Piţurcă încetarea contractului”, a spus Burleanu după alegerile FRF.

………………………………………………….

Noul preşedintele al Federaţiei Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, s-a declarat a fi omul schimbării! Fostul preşedinte al federaţiei europene de minifotbal a anunţat de mai bine de trei luni că, dacă va cîştiga şefia FRF, îl va schimba pe Victor Piţurcă din funcţia de selecţioner al României. Sursele FANATIK.RO anunţă că Burleanu a luat deja legătura cu Laurenţiu Reghecampf, iar acesta şi-ar fi dat acordul pentru a pregăti reprezentativa tricoloră. “Burleanu i-a propus deja să vină la naţională, iar Reghe a acceptat! Va rămîne şi la Steaua, le va conduce pe ambele. Burleanu îl place mult pe tehnicianul stelist”, au dezvăluit sursele FANATIK.RO

ADVERTISEMENT

Se pare că Burleanu va face tot ce îi va sta în putinţă şi îl va îndepărta pe Victor Piţurcă de la cîrma echipei naţionale, deşi acesta mai are contract încă doi ani. “Burleanu îi va plăti despăgubiri! Se va înţelege el cu Piţi, îi va da o sumă de bani şi va rupe contractul în perioada imediat următoare”, au mai punctat sursele FANATIK.RO

“Reghecampf e cel mai bun!”

Burleanu şi-a arătat afinitatea pentru tînărul tehnician al roş-albaştrilor încă din primele apariţii tv. Se întîmpla pe 29 noiembrie 2013, cînd, invitat de Horia Ivanovici la Fanatik Show, Răzvan Burleanu declara: “La naţională trebuie să aducem cel mai bun antrenor român, iar în acest moment, cel mai bun este Laurenţiu Reghecampf”, spunea Burleanu la acea vreme.

Vezi video:

 

ADVERTISEMENT
Tags: