Life

Exclusiv. Cabral Ibacka, în negocieri cu Prima TV. Ofertă de nerefuzat pentru vedeta PRO TV

02.03.2021 | 14:08
Exclusiv Cabral Ibacka in negocieri cu Prima TV Oferta de nerefuzat pentru vedeta PRO TV
Cabral, ofertat de Prima TV. Sursă foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Prima TV vrea să mai dea o lovitură pe piața media și țintește sus! După ce a bătut palma cu mai multe nume grele din televiziune, printre care se află Andreea Berecleanu, Mircea Dinescu, Cristi Brancu sau Bebe Cotimanis, conducerea s-ar afla în negocieri destul de avansate cu Cabral Ibacka.

FANATIK.RO a aflat că trustul Clever Media, condus de clujeanul Adrian Tomșa, care mai deține televiziunile Look, Agro TV și Profit Tv, se află în tratative cu vedeta PRO TV. Conform surselor noastre, Cabral Ibacka, prezentatorul emisiunii “Ce spun românii, a fost contactat de cei de la Prima TV care i-au pus pe masă un contract greu de refuzat.

ADVERTISEMENT

Cabral Ibacka, în negocieri cu Prima TV

Despre Cabral se știe că a mai colaborat cu postul Prima TV între anii 1999 – 2000, unde a prezentat mai multe emisiuni, printre care “Impact”, “Banc Show”, “Vara fără limite”.

“Cei de la Prima TV vor să-l ia pe Cabral de la PRO TV și sunt în negocieri deja. Totul se desfășoară discret, dar apropiații vedetei TV știu deja despre oferta primită“, au declarat sursele FANATIK.RO.

ADVERTISEMENT

Dacă ar accepta să părăsească PRO TV, Cabral Ibacka s-ar alătura altor nume grele pe care Prima TV a reușit să le convingă să semneze cu televiziunea care promite să devină una dintre cele mai importante de pe piața media.

Cabral dă PRO TV pe Prima TV?

Andreea Berecleanu, fostă prezentatoare a Observatorului de la Antena 1, Mircea Dinescu, de la TVR, Cristi Brancu, fost prezentator la Antena Stars sau Bebe Cotomanis, actorul care a fost vocea Pro TV timp de 25 de ani, sunt printre numele puternice din televiziune care au ales să se alăture postului Prima TV, după ce a fost preluat de trustul Clever Media.

ADVERTISEMENT

Conform surselor noastre, Prima TV a reușit să semneze cu nume importante din televiziune datorită ofertelor financiare pe care le-a pus la bătaie.

Actorul Bebe Cotimanis a recunoscut chiar public că ruptura de PRO TV s-a produs din cauza contractului “subțire” pe care îl avea. “Contractele au devenit mai subțiri, iar eu nu am acceptat chestia asta. Pentru că e munca mea și o respect. Au încercat să mă țină, dar la un preț mai mic”, dezvăluia Bebe Cotimanis pentru paginademedia.ro, la scurt timp după ce a semnat cu Prima TV.

ADVERTISEMENT

Până la această oră, Cabral Ibacka nu a putut fi contactat.