Câţi bani a pus Negoiţă la bătaie ca Dinamo să prindă playoff-ul

Chiajna-Dinamo, Ionut Negoita, Liga 1 Betano, exclusiv, Universitatea Craiova, Vasile Miriuta
EXCLUSIV

Dinamo face tot posibilul să prindă un loc de play-off, iar FANATIK.RO a aflat cum Ionuţ Negoiţă încearcă să-şi motiveze jucătorii.

Pe Dinamo o aşteaptă trei meciuri importante în sezonul regulat din Liga 1 Betano, iar primul test pentru elevii lui Vasile Miriuţă este cel cu Chiajna, de luni, 12 februarie, de la ora 20.45. "Câinii" au nevoie de cele trei puncte puse în joc, iar Ionuţ Negoiţă a încercat să-şi motiveze jucătorii.

FANATIK.RO a aflat că patronul lui FC Dinamo Bucureşti, Ionuţ Negoiţă, le-a transmis jucătorilor lui Vasile Miriuţă că vor primi o primă specială dacă vor reuşi să învingă Concordia Chiajna. Şeful din "Ştefan cel Mare" a pus la bătaie 20.000 de euro pentru toată echipa.

Dinamoviştii au ratat prima pentru meciul cu Craiova

Nu este prima oară când Ionuţ Negoiţă încearcă să-i motiveze pe jucătorii lui Vasile Miriuţă în 2018. "Câinii" puteau pune mâna pe 20.000 de euro şi dacă o băteau pe CS Universitatea Craiova, din primul meci oficial din 2018, dar dinamoviştii au remizat cu oltenii lui Devis Mangia, scor 2-2, şi au ratat prima promisă de finanţatorul lui Dinamo.

Dinamo se află pe poziţia a 7-a în clasamentul Ligii 1 Betano, cu 35 de puncte. În cele 23 de etape disputate de elevii lui Vasile Miriuţă au bifat 10 victorii, 5 egaluri şi 8 înfrângeri. 

Programul lui Dinamo pentru următoarele trei meciuri din sezonul regulat:

Chiajna - Dinamo, luni, 12 februarie, ora 20.45

Dinamo - FCSB, duminică, 18 februarie, ora 20.45

Astra - Dinamo - nu s-a decis ziua în care va avea loc meciul

Concordia Chiajna - Dinamo, luni, 12 februarie, de la ora 20.45, în etapa 24 din Liga 1 Betano, sezonul 2017-2018, LIVE VIDEO pe www.fanatik.ro.