Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Exclusiv. Când revine Iulian Cristea la FCSB. Anunțul lui Nicolae Dică

FCSB abia îl așteaptă pe Iulian Cristea,. Vicecampioana României are una dintre cele mai slabe apărări din SuperLiga, lucru care a costat-o și în cupele europene.
31.10.2022 | 09:48
Exclusiv Cand revine Iulian Cristea la FCSB Anuntul lui Nicolae Dica
Exclusiv. Când revine Iulian Cristea la FCSB. Anuțul lui Nicolae Dica. FOTO: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Apărarea a trădat-o din nou pe FCSB. La meciul cu Anderlecht, încheiat 2-2, Joyskim Dawa a avut partea lui de vină la cele două reușite ale belgienilor. Fundașul camerunez a fost criticat în premieră de Gigi Becali, iar Nicolae Dică abia așteaptă să se bazeze din nou pe serviciile lui Iulian Cristea. În prima ediție a emisiunii FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, antrenorul a dezvăluit când va reveni stoperul în vârstă de 28 de ani.

Iulian Cristea, așteptat să o salveze pe FCSB. Nicolae Dică a dezvăluit când revine fundașul accidentat la echipa națională

Legat de meciul cu Anderlecht, din etapa a 5-a a grupei B din UEFA Europa Confernece League, Nicolae Dică a încercat să explice erorile lui Dawa și a lăudat prestațiile lui Octavian Popescu și Ștefan Târnovanu.

ADVERTISEMENT

„Tavi a avut o evoluție bună joi seară. Trebuie să avem încredere în el. E un jucător de viitor. Așa e la jucătorii tineri, nu au o constanță bună în jocuri. Fac șapte meciuri bune și alte trei sau patru joacă slab. Eu cred că golul îl va descătușa.

De Târnovanu se ocupă Marius Popa. El știe ce are de lucrat cu el și datorită lui are aceste evoluții. Ne dă încredere și ăsta e un lucru bun. La primul gol nu l-aș învinovăți așa mult pe Dawa pentru că el a încercat să vină cu numărul 10.

ADVERTISEMENT

El putea să recupereze din greșelile celor de dinaintea lui. E adevărat că la golul 2 l-a pierdut pe Vertonghen”, a declarat Nicolae Dică, la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

În acest moment, FCSB are în lot patru stoperi valizi. Este vorba despre Joonas Tamm, Joyskim Dawa, Rachid Bouhenna și Denis Haruț. În ceea ce îl privește pe Iulian Cristea, fundașul în vârstă de 28 de ani a revenit pe teren și e așteptat să îmbrace cât de curând tricoul roș-albastru.

ADVERTISEMENT

„Cristea a revenit pe teren, ușor, ușor, eu mi l-aș dori din decembrie, dar să vedem dacă se va putea. Dacă nu, din ianuarie va intra 100%”, a adăugat antrenorul vicecampioanei României

Cristea s-a operat la Clinica Vila Stuart din Roma

Iulian Cristea s-a accidentat în Muntenegru, la echipa națională, când „tricolorii” au pierdut cu 0-2. FANATIK a anunțat în exclusivitate cât de gravă este starea de sănătate a fundașului, care s-a dovedit a fi una foarte gravă: ruptură de ligament încrucișat anterior.

ADVERTISEMENT

Totodată, site-ul nostru a anunțat și că Iulian Cristea va lipsi aproximativ trei luni și că va merge în Italia, pentru a se opera la Clinica Vial Stuart din Roma, intervenția chirurgicală fiind efectuată de doctorul Pier Paolo Mariani, unul dintre cei mai renumiți ortopezi din Italia.

ADVERTISEMENT