Exclusiv. Casa lui Adrian Mititelu, scoasă la licitație pentru neplata unui credit! La cât e evaluată proprietatea finanțatorului FC U Craiova

EXCLUSIV FANATIK
Marian Popovici   
în Fotbal intern
25/06/2020, 15:10
Exclusiv. Casa lui Adrian Mititelu, scoasă la licitație pentru neplata unui credit! La cât e evaluată proprietatea finanțatorului FC U Craiova EXCLUSIV FANATIK
Casa lui Adrian Mititelu a fost scoasă la licitație pentru un credit! La cât e evaluată proprietatea finanțatorului de la FC U Craiova. Document exclusiv

Adrian Mititelu nu scapă de probleme. Deși finanțatorului de la FC U Craiova îi merge bine pe plan sportiv, echipa sa promovând în liga secundă în acest sezon, Mititelu are probleme cu băncile. FANATIK a intrat în posesia unui document executoriu prin care casa finanțatorului este scoasă la licitație pentru un credit mai vechi.

Însă nu doar banca în cauză are pretenții de la Adrian Mititelu, ci și alți urmăritori conform documentului intrat în posesia noastră. Este vorba de: Primăria Craiova, DRGFP Craiova, DIICOT Craiova sau DNA Craiova.

Imobilul patronului FC U Craiova a fost evaluat la 3.392.593 de lei, ceea ce înseamnă aproximativ 700.000 de euro, prețul de pornire al primei licitații, care va avea loc pe data de 20 iulie 2020 în Craiova.

Casa lui Adrian Mititelu a fost scoasă la licitație pentru un credit! Imobilul, evaluat la 700.000 de euro

La al doilea termen, licitația va porni de la 75% din prețul de pornire al primei licitații. Dacă nu se va obține prețul de începere al licitației și vor exista cel puțin doi licitatori, bunul va fi vândut la cel mai mare preț oferit, dar nu mai puțin de 30% din prețul primei licitații.

Vânzarea se va putea face și dacă se prezintă o singură persoană care oferă prețul de la care începe licitația. FANATIK l-a contactat pe Adrian Mititelu, care nu a dorit să ofere nicio reacție privind imobilul scos la vânzare.

Documentul prin care este anunțată scoaterea la licitație: 

Document licitație Adrian Mititelu
Document licitație Adrian Mititelu

Adrian Mititelu, război “secular” pentru brandul Universitatea Craiova!

Adrian Mititelu duce în continuare o dispută pentru numele Universitatea Craiova și sigla clubului cu clubul din prima ligă, finanțat de Mihai Rotaru. Instanța a decis la începutul lunii iunie că FC U, clubul lui Mititelu nu poate folosi brandul Universitatea Craiova, care este folosit de cel din prima ligă.

Însă, finanțatorul FC U nu a văzut această decizie ca pe o înfrângere: ”Nu am pierdut niciun proces, dimpotrivă am caștigat o primă bătălie în cadrul acestui proces!

În procesul în care ne judecăm cu Clubul Sportiv condus de Badea cu privire la folosirea mărcilor ce au legatură cu Universitatea Craiova, Clubul Sportiv de Drept Public condus de Badea a introdus o cerere de ordonanță președințială prin care a solicitat să suspende până la terminarea procesului dreptul nostru de a folosi următoarele :

– numele Universitatea Craiova
– numele FC UNIVERSITATEA CRAIOVA sau alte nume asociate
– sigla/ emblema (leul)

Instanța i-a admis numai primul capăt și anume acela de a nu mai folosi numele simplu de „Universitatea Craiova”. Pentru celelalte doua capete, acelea de a nu mai folosi numele FC UNIVERSITATEA CRAIOVA și sigla, instanța i-a respins cererea.

Mentionăm că decizia este executorie, dar poate fi atacată cu apel. Prin urmare, nu există nicio decizie care să afecteze activitatea noastră în acest moment”, a scris Mititelu pe o rețea de socializare.

Închide ×