News

EXCLUSIV Cât a costat rochia de mireasă a Liei Olguța Vasilescu! Iată câți bani a scos din buzunar fostul ministru

01.04.2019 | 11:31
S-a dezvăluit costul rochiei de mireasă a Liei Olguța Vasilescu

Rochia de mireasă a Liei Olguța Vasilescu a costat nu mai puțin de 4.000 de lei, conform informației oferite de către designer-ul Roxana Butnaru. Nunta fostului ministru și a lui Claudiu Manda a fost evenimentul care i-a avut laolaltă pe marii lideri din politică. La locația aleasă de proaspeții miri au fost așteptate peste 500 de persoane, în frunte cu Liviu Dragnea, Călin Popescu Tăriceanu sau premierul României, Viorica Dăncilă.

Cât a costat rochia de mireasă a Olguței Vasilescu?

S-a aflat cât a costat rochia de nuntă aleasă de Lia Olguța Vasilescu pentru unul din cele mai importante evenimente din viața acesteia. Fostul ministru a scos din buzunar 4.000 de lei pentru vestimentație. Lia Olguța Vasilescu și Claudiu Manda au avut petrecerea de nuntă în cursul zilei de 30 martie.

Lolalul se numește Riviera Balroom și a fost un cort extrem de elegant și spațios pentru ca toți invitații să se desfășoare în voie.  Din  nefericire, mulți i-au criticat aspru pe proapeții miri pentru alegerea datei, astfel că ne aflăm în plin post al Paștelui.

Cât a costat rochia de mireasă a Liei Olguța Vasilescu?
Cât a costat rochia de mireasă a Liei Olguța Vasilescu?

Orban, critici dure pentru nunta Vasilescu-Manda în Postul Paștelui

„Suntem în Postul Paştelui. Orice român credincios, care respecta tradiţia, care îşi respectă semenii, ştie că în Postul Paştelui nu se fac nunţi. Ce credeţi ca am vazut la televizor? Toată ciuma roşie, toţi cei care se băteau cu cărămida în piept ca ei fac referendumul pentru familie, arătându-şi ca nişte farisei credinţa, dar nu în Dumnezeu, ci în idolii la care nu au voie sa se închine, s-au dus şi au sărbătorit la nuntă, sfidând pe toţi românii care cred în Dumnezeu, care respectă tradiţia bisericii şi care ţin în această perioadă Postul Paştelui”, a spus Orban, citat de Agerpres.