Life

Exclusiv. Cât costă rochia purtată de Carmen Iohannis la decernarea premiului din Germania

15.10.2020 | 13:11
Exclusiv Cat costa rochia purtata de Carmen Iohannis la decernarea premiului din Germania
Carmen Iohannis a făcut furori într-o rochie albă, ce poartă semnătura unui designer român
ADVERTISEMENT

Președintele Klaus Iohannis a participat, cu o zi în urmă, la un eveniment de marcă în Magdeburg, în Germania, acolo unde i-a fost acordat premiul „Otto cel Mare”. Alături i-a stat soția lui, Carmen Iohannis, care a reușit ca întotdeauna să uimească prin ținuta elegantă purtată.

Mai mult, prima doamnă a României a reușit să stârnească admirația datorită unei rochii în nuanțe de crem spre alb pe care a afișat-o la evenimentul foarte prestigios.

ADVERTISEMENT

FANATIK a aflat cât costă nu doar rochia pe care a purtat-o Carmen Iohannis, cu o zi în urmă, la festivitățile din Germania, ci la cât i-ar putea fi estimată întreaga ținută vestimentară.

Cât costă ținuta purtată de prima doamnă la evenimentul din Germania

FANATIK a discutat cu Andreea Tincu, cea care s-a asigurat că vestimentația purtată de Carmen Iohannis, când soțul ei primea distincția, va fi una impecabilă.

ADVERTISEMENT

“Este un outfit format din rochie și pardesiu din brocart italian, mătase și bumbac. Rochia va fi disponibilă la prețul de 1250 de lei.”, ne-a povestit creatoarea de modă Andreea Tincu, care a adăugat că rochia a fost una comandată special pentru acest eveniment de către soția președintelui.

Prima doamna Carmen Iohannis a purtat miercuri, la evenimentul din Germania, și o rochie în nuanțe de albastru, dar și una albă, la care a asortat un pardesiu în nuanțe similare.

ADVERTISEMENT
Exclusiv. Cât costă rochia purtată de Carmen Iohannis la decernarea premiului din Germania 2
Carmen Iohannis a asortat și o pereche de pantofi roz, dar și o poșetă în aceeași nuanță, la ținuta ei albă

Toate aceste creații unice poartă semnătura designerului din România. Prima rochie menționată a fost una realizată de către creatoarea din România din brocart, la care a adăugat elemente din mătase naturală.

Totodată, a doua ținută vestimentară pe care prima doamnă a României a afișat-o chiar și pe scena de la Magdeburg, a fost una formată dintr-o rochie albă și un pardesiu, ambele foarte elegante.

ADVERTISEMENT

Carmen Iohannis a impresionat într-o creație românească

Prețul acestor creații este de 1250 de lei pentru rochie, dar și 1000 de lei pentru pardesiul cu o croială unică. Ambele piese vestimentare purtate și de Carmen Iohannis pot fi achiziționate de către oricine, fiind disponibile și pe site-ul oficial al designerului român.

Președintele Klaus Iohannis a primit miercuri distincția pentru „onorarea marilor merite în procesul european de unificare”, odată cu premiul “Otto cel Mare”, ce se acordă o dată la doi ani.

Nu este pentru prima dată când la un astfel de eveniment foarte impunător Carmen Iohannis preferă să poarte creațiile vestimentare semnate de Andreea Tincu. Până acum a mai îmbrăcat de câteva ori ținute foarte elegante ale designerului român foarte apreciat.

ADVERTISEMENT