Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Exclusiv. Cazul „Hanca & Vînă” a luat foc la Craiova. Acuze dure: „Am crezut că avocata lor e escroacă, că îi ațâță! E nebună, ce gândește?” Video

Scandalul dintre Universitatea Craiova și tandemul Hanca - Vînă ia proporții astronomice! Mihai Rotaru a făcut dezvăluiri bombă la Fanatik SuperLiga.
10.02.2023 | 11:51
Exclusiv Cazul Hanca  Vina a luat foc la Craiova Acuze dure Am crezut ca avocata lor e escroaca ca ii atata E nebuna ce gandeste Video
Cazul „Hanca & Vână”, acuze incredibile. Scandal la Craiova! „Am crezut că avocata lor e escroacă, că îi ațâță! E nebună, ce gândește”. FOTO: Fanatik
ADVERTISEMENT

Cazul „Hanca & Vînă” la Universitatea Craiova capătă proporții monstruoase. Mihai Rotaru a intervenit telefonic la cea mai recentă ediție de FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI și a pus tunurile pe avocata celor doi fotbaliști, care sunt în proces cu gruparea din Bănie.

Mihai Rotaru dă de pământ cu avocata lui Sergiu Hanca și Ionuț Vînă, fotbaliști aflați în proces cu Universitatea Craiova

Hanca și Vînă cer despăgubiri totale de 7,5 milioane de euro, informație dezvăluită în exclusivitate de FANATIK. Memoriile celor doi au fost respinse de Comisia de Soluționare a Litigiilor de la FRF.

ADVERTISEMENT

„Absolut nimic nou. Lucrurile sunt ca și acum o săptămână ca și acum două. Telefonul meu va fi mereu deschis, biroul meu va fi deschis. Am văzut și declarația avocatei lor.

Noi am crezut că avocata lor e escroacă și îi ațâță ca să zic așa. Dar nu e adevărat. Cred că e vorba de incompetență mare. În momentul în care vii și spui ‘100% vei câștiga la TAS’, te uiți și zici e nebună, ce gândește?

ADVERTISEMENT

Mi-am dat seama că e vorba de incompetență și nu de vreo escrocherie la mijloc. Noi am avut cazul Eugen Neagoe – U Cluj. Dânsa e și avocatul domnului Neagoe. Și susținea sus și tare că la primul termen se închide procesul, câștigă Neagoe. Și îi convingea pe toți. Și eu le-am zis colegilor mei ‘Bă, voi sunteți nebuni, cum să se închidă la primul termen?’.

Mai devreme de 2-3 luni de zile e imposibil să închizi un proces la comisiile din România, în condițiile în care ai adversitatea din partea adversă. Ea era convinsă. Evident că nu s-a întâmplat așa ceva. După a realizat și ea că e un proces de 2-3 luni de zile. Așa și acum, cică veți câștiga la TAS 100%. N-are niciun temei,

ADVERTISEMENT

Nu mai vreau să intru într-o astfel de discuție. Ei au ales acest drum, merg mai departe, să fie sănătoși. Craiova își respectă contractul ca întotdeauna, îl duce la capăt”, a declarat Mihai Rotaru, în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

VEZI VIDEO MAI JOS

Declarațiile care l-au enervat pe patronul Universității Craiova

După recursul pe care îl pot face în România, Sergiu Hanca și Ionuț Vînă au ocazia să se adreseze Tribunalului de Arbitraj Sportiv, dacă decizia este din nou în defavoarea lor.

ADVERTISEMENT

„Vor avea 100% câștig de cauză dacă se va ajunge la TAS. Practica FIFA și TAS în spețe similare este unitară. Izolarea jucătorilor de restul lotului și antrenamentele separate reprezintă o formă de discriminare și justă cauză pentru încetarea raporturilor contractuale.

Consecința imediată este obligarea clubului în culpă ala plata tuturor remunerațiilor până la finalul contractului sau contravaloarea clauzei penale – compensație, în cazurile Vînă și Hanca”, a declarat avocatul celor doi fotbaliști, conform gsp.ro.

Nu uitați că emisiunea Fanatik SuperLiga poate fi urmărită în fiecare luni, marți și vineri, începând de la ora 10:30, pe toate căile de comunicare ale FANATIK de pe mediile sociale: site-ul FANATIK.RO, canalul de YouTube FANATIK, pagina de facebook Horia Ivanovici Oficial și contul FANATIK de Tik-Tok.

ADVERTISEMENT